Είναι έγκυος στο 3ο της παιδί και μας το αποκάλυψε με μία φωτογραφία της με μπικίνι! (εικόνα)

Οι περισσότερες γυναίκες στην αρχή της εγκυμοσύνης τους, δε μοιράζονται το χαρμόσυνο γεγονός με φίλους καθώς περιμένουν να δουν πώς θα κυλήσει τις επόμενες μέρες ή και μήνες.

Είναι έγκυος στο 3ο της παιδί και μας το αποκάλυψε με μία φωτογραφία της με μπικίνι! (εικόνα)

Η εικονιζόμενη, είναι από τις πιο γνωστές τηλεπερσόνες, καθώς έχει ασχοληθεί με επιτυχία τόσο με την υποκριτική όσο και με την παρουσίαση. Έχει ήδη δύο παιδάκια και τώρα ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο, το τρίτο! Η χαρά της είναι απεριόριστη και μοιράστηκε το υπέροχο νέο με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media, με μία φωτογραφία της με μαγιό στην οποία χαιδεύει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Ο λόγος για την Kristin Cavallari, η οποία πόσταρε την παρακάτω φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στο οποίο έχει 1,3 εκατομμύριους φίλους! Η 28χρονη τηλεπερσόνα έχει ήδη δύο γιους, τον 2χρονο Κάμπεν και τον μόλις 13 μηνών Τζακ! Τώρα τόσο εκείνη όσο κι ο σύζυγός της, Τζέι Κάτλερ, περιμένει με ανυπομονησία το τρίτο μωράκι!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------09
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved