Σίσσυ Χρηστίδου: Δε φαντάζεστε που κοιμήθηκε χθες το βράδυ με τους γιους της! (εικόνα)

Η Σίσσυ Χρηστίδου, όπως αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες που μοιράζεται μαζί μας, περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τους γιους της.

Σίσσυ Χρηστίδου: Δε φαντάζεστε που κοιμήθηκε χθες το βράδυ με τους γιους της! (εικόνα)

Ο Φίλιππος Ραφαήλ και ο μικρός Μιχαήλ έχουν πια μεγαλώσει και τόσο ο Θοδωρής Μαραντίνης όσο και η Σίσσυ Χρηστίδου, τους έχουν τρελή αδυναμία! Χθες το πρωί ο όμορφη μανούλα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία πολύ τρυφερή φωτογραφία με τους γιους της να παίζουν στο πάτωμα του σπιτιού τους, ενώ χθες το βράδυ ανέβασε ακόμα μία και εκμυστηρεύτηκε που θα κοιμηθεί με τους γιους της το βράδυ!

Όπως φαίνεται, οι καλοκαιρινές διακοπές όπου να 'ναι πλησιάζουν για την οικογένεια και η Σίσσυ Χρηστίδου βρήκε το κατάλληλο τρόπο να προετοιμάσει τα παιδιά της! Έκανε στην άκρη τους καναπέδες και τα υπόλοιπα έπιπλα και έστησε στη μέση του σαλονιού μία... σκηνή!

«Αυτό είναι το υπνοδωμάτιό μας για σήμερα! Προετοιμασία για καλοκαιρινές βραδιές με κάμπινγκ!» σχολίασε και η φωτογραφίας της με της νέα διακόσμηση του σαλονιού της και τον Φίλιππο Ραφαήλ, έκλεψε τις εντυπώσεις!

Δείτε τη φωτογραφία!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved