Πασίγνωστος ηθοποιός του Χόλιγουντ ταϊζει την κορούλα του! Μαντέυετε ποιος είναι; (εικόνα)

Οι αγαπημένοι μας σταρ του Χόλιγουντ μπορεί στο κόκκινο χαλί να μεταμορφώνονται σε λαμπερά είδωλα, δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι είναι άνθρωποι με τη δική τους καθημερινότητα και τη δική τους ζωή. Αυτός ο διάσημος μπαμπάς το αποδεικνύει!

Πασίγνωστος ηθοποιός του Χόλιγουντ ταϊζει την κορούλα του! Μαντέυετε ποιος είναι; (εικόνα)

Είναι ένας από του πιο επιτυχημένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ και τον έχουμε απολάυσει σε πολλές ταινίες, κάθε είδους. Αυτός και η σύζυγός του είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα διάσημα ζευγάρια και το δείχνουν με κάθε ευκαιρία. Έχει ήδη δύο κόρες και σε λίγους μήνες θα γίνει για τρίτη φορά μπαμπάς με τη γέννηση του γιου του. Πάει κάπου το μυαλό σας;

Ο Άλεκ Μπάλντουιν παρά τα 56 χρόνια, φαίνεται ότι ζει την καλύτερη περίοδο της ζωής του! Η 30χρονη σύζυγός του, Χιλάρια, περιμένει το δέυτερο παιδί τους, ενώ η 1,5 ετών Κάρμεν τους έχει πάρει τα μυαλά!

Χθες η Χιλάρια Μπάλντουιν ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία πολύ τρυφερή φωτογραφία του πασίγνωστου ηθοποιού και της κόρης τους! Ο διάσημος μπαμπάς ταίζει την κόρη του δημητριακά και η μικρή που φοράει τα τρέντι γυαλιά ηλίου της κλέβει τις εντυπώσεις!

Δείτε τη φωτογραφία!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved