Έρευνα: Τα παιδιά είναι μία από τις αιτίες απιστίας μεταξύ των ζευγαριών!

Μπορεί  τα παιδιά να είναι μια πηγή χαράς για τους γονείς, μπορούν επίσης να είναι και η κύρια αιτία για την απιστία τους.  

Έρευνα: Τα παιδιά είναι μία από τις αιτίες απιστίας μεταξύ των ζευγαριών!

Όσο απίστευτο κι αν σας φαίνεται, αυτό αποδείχθηκε σε νέα έρευνα που έγινε με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα της Οικογένειας στις 15 Μαΐου. Η διεθνούς φήμης ιστοσελίδα για εξωσυζυγικές σχέσης AshleyMadison.com, θέλησε να μάθει τι οδηγεί τους ανθρώπους να απατήσουν τους συντρόφους τους και διαπίστωσε ότι η πιο κοινή αιτία για την έναρξη της απιστίας σε ένα ζευγάρι συμπίπτει με τη γέννηση του πρώτου παιδιού.

"Η γέννηση ενός παιδιού είναι συχνά ένας χρόνος δοκιμών για τα παντρεμένα ζευγάρια, μη ξεχνάμε κιόλας πως οι σεξουαλικές επιθυμίες και η ελκυστικότητα μπορούν να αλλάξουν κατά τη διάρκεια και μετά την εγκυμοσύνη", αναφέρει ο Noel Biderman, Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής της AshleyMadison.com. "Συχνά, οι γυναίκες ομολογούν ότι δεν αισθάνονται πλέον ελκυστικές λόγο της εγκυμοσύνης τους, ενώ οι άνδρες με τη σειρά τους αισθάνονται ότι το σεξ μετά τα παιδιά είναι προβληματικό. Είναι εξαιτίας αυτού που πολλοί σύζυγοι ψάξουν για κάτι έξω από το γάμο για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες που συχνά μένουν ανεκπλήρωτες στο σπίτι".

Μια έρευνα σε 13.912 εγγεγραμμένα μέλη της AshleyMadison.com διαπίστωσε ότι η πλειοψηφία των χρηστών είναι γονείς. Παρακάτω είναι περαιτέρω στοιχεία από την έρευνα:
• το 38,5% των ανδρών και 31,9% των γυναικών παραδέχονται ότι η πρώτη τους απιστία συνέβη γύρω από τη γέννηση ενός παιδιού
• 69,4% των ανδρών και 78,9% των γυναικών στην AshleyMadison.com είναι γονείς
• 58,7% των ανδρών και 61,3% των γυναικών έχουν παιδιά μεταξύ των ηλικιών 1-5
• 31,6% των ανδρών και 35,2% των γυναικών έχουν τουλάχιστον 2 παιδιά

Ο Noel Biderman προσθέτει, "Μετά τη γέννηση ενός παιδιού, ο γάμος γίνεται μια πράξη εξισορρόπησης μεταξύ των αναγκών του ζευγαριού και των παιδιών τους. Ο χρόνος και η ενέργεια που κάποτε ήταν αφιερωμένος στις συναισθηματικές και σωματικές ανάγκες του ζευγαριού ξαφνικά κατευθύνεται προς τη φροντίδα των απογόνων τους".

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε ετών, η AshleyMadison.com έχει δει μια αύξηση σε εγγραφές ατόμων ηλικίας μεταξύ 30-45 που δηλώνει ότι υπάρχει μια εξισορρόπηση με τους άνδρες και τις γυναίκες αυτής της ηλικιακής ομάδας περίπου ίση με 1: 1. Είναι σε αυτή την ηλικία που τα περισσότερα ζευγάρια αρχίζουν να έχουν τα μωρά και είναι πιο πιθανό να είναι γονείς με μικρά παιδιά που ψάχνουν να ικανοποιήσουν λίγο άλλου τύπου ανάγκες...προσωπικές.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved