Η Μαρία Μενούνος μας δείχνει την κοιλίτσα της και μας ανακοινώνει ότι... (βίντεο)

Η ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια είναι ένα αγαπημένο πρόσωπο, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό και το τελευταίο διάστημα τα media ασχολούνται αρκετά συχνά μαζί της. Ο λόγος;

Η Μαρία Μενούνος μας δείχνει την κοιλίτσα της και μας ανακοινώνει ότι... (βίντεο)

Η Μαρία Μενούνος και ο αγαπημένος της, Κένβιν Αντεργκάρο, μετά από πολλά χρόνια σχέσης, νιώθουν έτοιμοι να γίνουν γονείς. Η όμορφη παρουσιάστρια, όπως έχει δηλώσει και στις τελευταίες συνεντεύξεις της, νιώθει έτοιμη να γίνει μανούλα και από τότε, κάθε τόσο βγαίνουν δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για μία επικείμενη εγκυμοσύνη.

Η διάσημη ελληνοαμερικανίδα λατρεύει τα social media και κάθε μέρα ανανεώνει το λογαριασμό της στο Instagram ανεβάζοντας φωτογραφίες από την καθημερινότητά της. Χθες λοιπόν μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram μοιράστηκε με τους θαυμαστές και τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο και έκανε μία αποκάλυψη!

Η γλυκιά σελέμπριτι, βρίσκεται στο σπίτι της με δύο φιλές της και μιλάει στην κάμερα του κινητού της, δείχνοντας τη φουσκωμένη κοιλίτσα της «Έχω μία ανακοίνωση να κάνω...» ξεκινάει την πρότασή της και όλοι αγωνιούμε για τη συνέχεια!

Και ενώ δείχνουν ότι η Μαρία Μενούνος θα ανακοινώσει ότι σε λίγους μήνες θα γίνει μανούλα, η αποκάλυψή της μας ξάφνιασε: «Αυτή η φουσκωμένη κοιλίτσα οφείλεται στο... βραδινό που έφαγα!»! Όπως και να έχει εμείς ελπίζουμε η διάσημη σταρ να γίνει σύντομα μανούλα και να γίνει το όνειρό της πραγματικότητα!

Δείτε το βίντεο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved