Κέιτ Μίντλετον - Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Οι πρώτες φωτογραφίες της νεογέννητης κόρης τους! (εικόνες)

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετoν, έγιναν για δεύτερη φορά γονείς!

Κέιτ Μίντλετον - Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Οι πρώτες φωτογραφίες της νεογέννητης κόρης τους! (εικόνες)

Η γέννηση του δεύτερου βασιλικού μωρού, είναι πρώτη είδηση παγκοσμίως και όπως είναι φυσικό στην Αγγλία επικρατεί πανικός! Η Κέιτ Μίντλετον σήμερα τα ξημερώματα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο μαιευτήριο και λίγες ώρες αργότερα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι 3,800 κιλά!

Δημοσιογράφοι αλλά και δεκάδες απλοί πολίτες είχαν κατακλύσει το χώρο από νωρίς και περίμεναν για ώρες έξω από το μαιευτήριο. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αλλά και η λεχώνα δούκισσα του Κέιμπριτζ εμφανίστηκαν με τα παιδιά τους για λίγα λεπτά και όπως είναι φυσικά οι φωτογράφοι απαθανάτισαν κάθε στιγμή!

Πρώτα εμφανίστηκε ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ κρατώντας στην αγκαλιά του τον μικρό Τζώρτζ. Μπαμπάς και γιος, χαιρετάνε τους δημοσιογράφους, ενώ λίγο πριν ο Τζώρτζ γνώρισε για πρώτη φορά τη νεογέννητη αδερφούλα του!

1katemid1

Αμέσως μετά έκανε την εμφάνισή της και η Κέιτ Μίντλετον, όπου πραγματικά τίποτα δε προδίδει ότι γέννησε λίγες ώρες πριν! Φορώντας ένα κίτρινο ανοιξιάτικο φόρεμα και περιποιημένη όπως πάντα, η νέα μανούλα κρατάει στην αγκαλιά της το νεογέννητο μωράκι και χαμογελάει ευτυχισμένη στο φωτογραφικό φακό! Κουκλίτσα η μικρούλα! Να τους ζήσει, για ακόμα μια φορά!

1katemid2
1katemid3
1katemid4
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved