Σοφία Καρβέλα: Δείτε την μέσα στην κούνια με το μπέμπη της! (εικόνα)

Η Σοφία Καρβέλα είναι από τις μαμάδες που λατρεύει να φωτογραφίζεται με το γιο της και κάθε τόσο μοιράζεται τις καθημερινές στιγμές μαζί του με τους διαδικτυακούς της φίλους!

Σοφία Καρβέλα: Δείτε την μέσα στην κούνια με το μπέμπη της! (εικόνα)

Η κόρη της Άννας Βίσση είναι μία νέα μανούλα και σχεδόν καθημερινά με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας αποδεικνύει πόσο της αρέσει ο νέος της ρόλος! Ο μικρός Νινίκος, ήρθε στον κόσμο πριν ενάμιση χρόνο και όπως είναι φυσικό η μαμά του, του έχει τρελή αδυναμία!

Ο γιος της Σοφίας Καρβέλα είναι ο πρωταγωνιστής στις περισσότερες φωτογραφίες που ανεβάσει η διάσημη μανούλα και κλέβει τις εντυπώσεις! Πριν λίγες μέρες τον είδαμε να προσπαθεί να κάνει γυμναστική, ένα θέαμα πραγματικά απολαυστικό, και σήμερα μαμά και γιος βρίσκονται αγκαλιά στην... κούνια!

Η Σοφία Καρβέλα πριν λίγες ώρες μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram μία πολύ τρυφερή στιγμή με τον γιο της. Οι δυο τους, ξαπλωμένοι μέσα στην κούνια του μικρού Νινίκου προσπαθούν να κοιμηθούν, όπως όμως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία, αυτό είναι λίγο δύσκολο!

1sofkarv
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved