Έρευνα-σοκ: Μπορεί η απιστία να είναι το κλειδί για έναν επιτυχημένο γάμο;

Στην εποχή που ζούμε, λόγω κρίσης-οικονομικής και ηθικής-πολλά ζευγάρια παίρνουν την απόφαση να χωρίσουν.

Έρευνα-σοκ: Μπορεί η απιστία να είναι το κλειδί για έναν επιτυχημένο γάμο;

Οι συνεχείς καυγάδες και κόντρες μέσα στο σπίτι ωθούν το αντρόγυνο στο οριστικό τέλος. Υπάρχουν όμως και πολλά ζευγάρια που προκειμένου να αποφύγουν ένα περιττό και ψυχοφθόρο διαζύγιο, επιλέγουν να απατήσουν τους συντρόφους τους, προκειμένου να κρατήσουν ζωντανή τη φλόγα του πάθους μέσα στο γάμο τους.

Αυτό δεν είναι κάτι που το λέμε εμείς, αλλά το έδειξαν τα αποτέλεσματα μίας πρόσφατης έρευνας. Σύμφωνα με αυτήν που έγινε σε 11.362 μέλη της παγκοσμίου φήμης ιστοσελίδας που ειδικεύεται στην απιστία, AshleyMadison.com, ζευγάρια που βρίσκονται σε 2ο γάμο, το 54% των ανδρών και 48% των γυναικών πιστεύουν ότι μια πικάντικη παράνομη σχέση τους βοηθά να διατηρήσουν μια επιτυχημένη σχέση με το σύντροφό τους. Είναι ενδιαφέρον το ότι το 76% των ανδρών και 84% των γυναικών που ήταν πιστοί κατά τον πρώτο γάμο τους, αισθάνονται ότι αυτό ήταν εν μέρει ο λόγος που ο γάμος τους απέτυχε.

Η έρευνα των 11.362 μελών (ανδρών και γυναικών ) έδειξε κατά πόσον ή όχι τα μέλη της επέλεξαν να έχουν μια εξωσυζυγική σχέση ως έναν τρόπο για να διατηρήσουν το πάθος και την όρεξη στο γάμο τους. Να αποφύγουν την ανία και την καθημερινότητα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved