Γέννησε η Ελένη Μενεγάκη!

Για τέταρτη φορά έγινε μανούλα η Ελένη Μενεγάκη λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Κυριακής καθώς έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι!

Γέννησε η Ελένη Μενεγάκη!

Πλέον η γνωστή παρουσιάστρια και ο επί χρόνια σύντροφός της, Μάκης Παντζόπουλος έγιναν γονείς. Η 45χρονη παρουσιάστρια γέννησε με καισαρική τομή ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 2.750 και σύμφωνα με πληροφορίες χαίρει άκρας υγείας τόσο η ίδια όσο και η μικρούλα.

Για τρεις ημέρες η δημοφιλής παρουσιάστρια δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή της και όπως ήταν φυσικό οι φήμες οργίασαν! Σήμερα όμως είναι γεγονός! Η Ελένη Μενεγάκη σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες εισήχθει στο μαιευτήριο Ιασώ όπου έχει γεννήσει όλα της τα παιδιά και μόλις πριν από λίγη ώρα έγινε για τέταρτη φορά μανούλα.

Πλήθος δημοσιογράφων έχει προβεί από χθες το μεσημέρι στο ΙΑΣΩ λόγω του ότι υπήρχαν φήμες για τον πολυαναμενόμενο τοκετό και μέχρι και τώρα περιμένουν μία δήλωση του ζευγαριού ή του γυναικολόγου της αγαπημένης παρουσιάστριας, κ Σταματίου, ο οποίος είναι και Πρόεδρος του μαιευτηρίου.

Τέλος να αναφέρουμε πώς η Ελένη έχει ακόμα τρία παιδιά από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο με τον οποίο πήρε διαζύγιο το 2010, τον 13χρονο Αγγελο, την 10χρονη Λάουρα και την επτάχρονη Βαλέρια.

Να τους ζήσει!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved