Απίστευτο! 12χρονο κοριτσάκι δηλητηρίασε τη μαμά του επειδή του πήρε το κινητό!

Αυτή η ιστορία κάνει το γύρο του διαδικτύου και συγκλονίζει τους πάντες. Η Κόλο, ένα κοριτσάκι 12 χρονών, δηλητηρίασε τη μαμά του, όχι μία αλλά δύο φορές. Ο λόγος; Της πήρε το κινητό!

Απίστευτο! 12χρονο κοριτσάκι δηλητηρίασε τη μαμά του επειδή του πήρε το κινητό!

Η εξάρτηση που έχουν τα μικρά παιδιά με την τεχνολογία είναι ένα θέμα που έχει απασχολήσει γονείς και ειδικούς. Αποδεδειγμένα, η πολλή τηλεόραση, οι αμέτρητες ώρες στον υπολογιστή και η χρήση κινητού τηλεφώνου από μικρή ηλικία, δεν κάνει καλό, αφενός λόγω της ακτινοβολίας που εκπέμπουν και αφετέρου λόγω της αποχαύνωσης και της εξάρτησης που προκαλούν.

Η εποχή που ζούμε, είναι η εποχή της εξέλιξης και της τεχνολογίας και τα παιδιά πλέον εξοικειώνονται με αυτήν από πολλή μικρή ηλικία. Η Κόλο, ένα 12χρονο κοριτσάκι από την Αμερική, παρά το νεαρό της ηλικίας της είχε μία σχέση εξάρτησης με το κινητό της και όταν η μαμά της αναγκάστηκε να της το πάρει επειδή ασχολούνταν μόνο με αυτό, ούτε που φαντάζονταν τι θα ακολουθούσε.

Η μαμά του κοριτσιού ένα απόγευμα, ήπιε ένα ποτήρι νερό και αμέσως ένιωσε μία περίεργη γεύση. Δεν έδωσε σημασία καθώς υπέθεσε ότι ίσως δεν το είχε ξεπλύνει καλά όταν το έπλυνε. Δύο μέρες αργότερα ένιωσε την ίδια γεύση, όταν ήπιε λίγο νερό από το ποτήρι που παίρνει πάντα μαζί της το βράδυ πριν πάει για ύπνο. Δεν γινόταν να ήταν σύμπτωση! Αμέσως ρώτησε τη μικρή Κόλα και εκείνη παραδέχτηκε ότι είχε ρίξει φάρμακο επειδή της είχε πάρει το κινητό!

1phone

Αυτή η συμπεριφορά δεν είναι φυσιολογική, πόσο μάλλον από ένα παιδί! Το συγκεκριμένο περιστατικό κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και προειδοποιεί ότι τα παιδιά πρέπει να χρησιμοποιούν με μέτρο κινητά, βιντεοπαιχνίδια και υπολογιστές. Η 12χρονη Κόλο αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα δολοφονίας εκ προ μελέτης, ωστόσο δεν παύει να είναι ένα κορίτσι που μπαίνει τώρα στην εφηβία και χρειάζεται ψυχολογική βοήθεια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved