Κέιτ Χολμς: Την τσάκωσε ο φωτογραφικός φακός με τον διάσημο σύντροφό της(εικόνα)

Από τη στιγμή που η Κέιτ Χολμς χώρισε με τον Τομ Κρουζ το 2012, οι παπαράτσι καραδοκούσαν για το ποιος θα ήταν η επόμενη σχέση της. Η διάσημη ηθοποιός όμως, ποτέ δεν έδωσε τροφή για σχόλια και φωτογραφίες.

Κέιτ Χολμς: Την τσάκωσε ο φωτογραφικός φακός με τον διάσημο σύντροφό της(εικόνα)

Πάντα την πολιορκούσαν παπαράτσι λόγω της κόρης της και αυτός ήταν και ο λόγος που η 36χρονη σταρ, πρόσεχε πάντα το που πήγαινε και με ποιον.

Αυτή τη φορά όμως ο φωτογραφικός φακός του US magazine τους τσάκωσε μαζί αποκλειστικά, να είναι χέρι χέρι με τον διάσημο 47χρονο ηθοποιό Τζέιμι Φοξ. Οι δυο τους, γνωρίστηκαν το περασμένο καλοκαίρι στο Χάμπτονς και από τότε είναι αχώριστοι. Ο πρωταγωνιστής του Annie, περνάει αρκετό χρόνο μαζί της τόσο στο σπίτι της ηθοποιού όσο και το δικό του σπίτι.

--------------------------τγβ

Φίλος από το στενό φιλικό περιβάλλον της Χολμς ανέφερε στο περιοδικό: «Ο Τζέιμι είναι ένας άνδρας που μπορείς να εμπιστευτείς και να περάσεις όμορφα. Η Κέιτ βρήκε στον Τζέιμι αυτά που δεν βρήκε στον Τομ!». Όσο για τη μικρή Σούρι, πηγές αναφέρουν πως της αρέσει να περνά χρόνο μαζί με τον νέο σύντροφο της μαμάς της!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved