Έρευνα: Αυτός είναι ο λόγος που τα ζευγάρια οδηγούνται στην απιστία!

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο έχουν πληθύνει τα διαζύγια. Οι λόγοι είναι πολλοί και σοβαροί σε κάποιες περιπτώσεις.

Έρευνα: Αυτός είναι ο λόγος που τα ζευγάρια οδηγούνται στην απιστία!

Ο πιο συνηθισμένος όμως είναι η απιστία! Πού οφείλεται αυτή; Για ποιο λόγο τα ζευγάρια οδηγούνται σε αυτήν; Την απάντηση δίνει η έρευνα που διενεργήθηκε για λογαριασμό της ιστοσελίδας ashleymadison.com. Μπορεί η πλευρά του κρεβατιού που επιλέγει ο/η σύντροφό σας να κοιμηθεί να δείχνει τη πιθανότητα να σας απατάει; Τα μέλη της έρευνας πιστεύουν ότι ναι θα μπορούσε. Στην έρευνα που έγινε ρωτήθηκαν περισσότερα από 76.000 μέλη της AshleyMadison.com σε 27 χώρες και περισσότερο από το 54% των ανδρών και σχεδόν το 56% των γυναικών δήλωσαν ότι κοιμούνται στη δεξιά πλευρά του κρεβατιού κάθε βράδυ.

Η παγκόσμια έρευνα του σεξ για το 2015 με τίτλο «Εφαρμογές και Ορέξεις», εξετάζει μια σειρά από τις τελευταίες τάσεις στη σεξουαλική συμπεριφορά των μελών της και τη σχέση τους με την τεχνολογία για να δούνε πως επηρεάζουν τους μοντέρνους άπιστους. Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις της έρευνας φανέρωσε ότι η έλλειψη του σεξ στην σχέση εξακολουθεί να είναι η μεγαλύτερος παράγοντας που οδηγεί τους παντρεμένους άνδρες και γυναίκες στην απιστία, με το 55,5% των ανδρών και 37,2% των γυναικών σε όλο τον κόσμο να αναφέρουν αυτό ως κύριο λόγο για την απιστία τους. Η έλλειψη οικειότητας στην σχέση τους (22,6%) αναφέρθηκε ως η δεύτερη πιο συχνή αιτία για τις γυναίκες, ενώ η επιθυμία τους για σεξουαλικό ενθουσιασμό (16,8%) ήταν ο δεύτερος λόγος για τους άνδρες.

"Όπως έχουμε δει και στο παρελθόν, η έλλειψη του σεξ είναι ο βασικός δείκτης και η βασική κινητήρια δύναμη που οδηγεί τους άνδρες και τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο στην απιστία.", αναφέρει ο Noel Biderman, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της AshleyMadison.com. "Ενώ τα πράγματα όπως ποια πλευρά του κρεβατιού επιλέγει ο/η σύντροφός σας κοιμάται, πόσο συχνά βλέπουν πορνό ταινίες και αν χρησιμοποιούν ή όχι ερωτικά παιχνίδια μπορεί να είναι όλα αποκαλυπτικά σημάδια ότι κάτι δεν πάει καλά, η μεγαλύτερη απειλή όμως για την μονογαμία σε όλο τον κόσμο παραμένει η ανικανοποίητη σεξουαλική ζωή - αν είναι σπάνια ή ανύπαρκτη - σε ένα γάμο ".

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved