Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων "Βαγγέλης Γιακουμάκης": Εκστρατεία μέσω Facebook για να μετονομαστεί η σχολή!

Από το απόγευμα της Δευτέρας 16 Μαρτίου, δημιουργήθηκε μια σελίδα στο Facebook, που σκοπός της είναι η μετονομασία της Γαλακτοκομικής σχολής που φοιτούσε το άτυχο παλικάρι, ο Βαγγέλης μας, σε Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων "Βαγγέλης Γιακουμάκης".

Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων "Βαγγέλης Γιακουμάκης": Εκστρατεία μέσω Facebook για να μετονομαστεί η σχολή!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μέσα σε λίγες μόνο ώρες τα likes ήταν πολλά από ανθρώπους που θέλουν να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια και αυτή τη στιγμή έχουν ξεπεράσει τα 18.000 άτομα . Ο Τάσος Δούσης μάλιστα, πρότεινε πέρα από τη μετονομασία, να ιδρυθεί και μια υποτροφία "Βαγγέλη Γιακουμάκη" στην οποία θα συμμετέχει ο ίδιος και η εταιρεία του «dousiscom» με το ποσό των 10.000 ευρώ ετησίως.

Έτσι ο Βαγγέλης δεν θα ξεχαστεί ποτέ και από κανέναν, η θυσία του δεν θα πάει χαμένη και το μήνυμα από την κοινωνία και το κράτος θα είναι ξεκάθαρη... «όχι στους τραμπούκους», «όχι στη βία», «όχι στο bullying»!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved