Ράιαν Ρέινολντς: Η ατάκα για το όνομα της κόρης του που κάνει το γύρο του κόσμου!

Αυτό το ζευγάρι τους τελευταίους μήνες έχει απασχολήσει πολύ τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Και πώς να μην το κάνει άλλωστε καθώς είναι από τα πιο αγαπημένα και λαμπερά ζευγάρια του Χόλιγουντ και μόλις πριν δύο μήνες ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι!

Ράιαν Ρέινολντς: Η ατάκα για το όνομα της κόρης του που κάνει το γύρο του κόσμου!

Ο Ράιν Ρέινολντς και η Μπλέικ Λάιβλι διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους! Είναι και οι δύο από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς στον κόσμο και πρόσφατα έγιναν γονείς! Η διάσημη, μαμά πλέον, τόσο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της όσο και μετά εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της, τηρεί όμως σιγή ιχθύος όσον αφορά την κόρη τους!

Το ζευγάρι διατηρεί ένα ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ στην οικογενειακή τους ζωή. Η είδηση ότι έγιναν γονείς, μαθεύτηκε από άγνωστες πηγές και αφού πέρασαν 24 ώρες ανακοινώθηκε και το φύλο του μωρού τους. Σήμερα, δύο μήνες μετά, δεν έχει κυκλοφορήσει καμία φωτογραφία της κόρης τους και αρνούνται να δημοσιεύσουν το όνομά της!

Ο διάσημος μπαμπάς πρόσφατα μίλησε σε συνέντευξή του για την πατρότητα και οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για ακόμα μία φορά το όνομα του μωρού τους. Ο αγαπημένος ηθοποιός αρνήθηκε και πάλι να το αποκαλύψει, λέγοντας ότι αν το κάνει κάποια μέρα η κόρη του θα τον κάνει να πληρώσει!

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το US magazine αστειευόμενος είπε: «Αυτό το μικροσκοπικό πλασματάκι κάποια μέρα θα μεγαλώσει, θα γίνει και έφηβη και όταν μάθει ότι είχα αποκαλύψει το όνομά της στη δημόσια τηλεόραση, θα με κάνει αν το πληρώσω!».

Όπως και να έχει, αργά η γρήγορα το περιβόητο όνομα θα μαθευτεί! Το σίγουρο είναι ότι το πανέμορφο, σύμφωνα με φίλους του ζευγαριού, κοριτσάκι έχει αλλάξει τελείως τη ζωή και των δύο σταρ και τους έχει φέρει την απόλυτη ευτυχία!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved