Άφησε το γιο της να της κάνει αυτό το τατουάζ! Ποια είναι η διάσημη λατίνα μαμά; (εικόνες)

Είναι από τις πιο διάσημες σταρ στη Λατινική Αμερική και πριν κάποια χρόνια τη βλέπαμε σχεδόν καθημερινά στις οθόνες μας!

Άφησε το γιο της να της κάνει αυτό το τατουάζ! Ποια είναι η διάσημη λατίνα μαμά; (εικόνες)

Είναι τραγουδίστρια, ηθοποιός, παραγωγός, συνθέτρια, στιχουργός, συγγραφέας, επιχειρηματίας και τα τελευταία χρόνια και μαμά δύο παιδιών! Οι πωλήσεις των δίσκων της ξεπερνούν τα 40 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως ενώ το όνομά της είχε συνδεθεί με τις πιο επιτυχημένες σαπουνόπερες στον κόσμο! Πάει κάπου το μυαλό σας;

Η 43χρονη πλέον Thalia είναι μία από τις πιο επιτυχημένες σταρ της εποχής της. Εμείς τη θυμόμαστε στις οθόνες μας για πολλά χρόνια σε αρκετές μεταγλωτισμένες σειρές. Η Thalia σήμερα είναι μία επιτυχημένη επιχειρηματίας και τραγουδίστρια, κάνει πιο σπάνια τηλεόραση και αφιερώνει πολύ χρόνο στα δύο της παιδάκια.

1thalia2

Το 2000 παντρεύτηκε το μουσικό παραγωγό Τόνι Ματέλα και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τη Σαμπρίνα και το Μάθιου. Η διάσημη σταρ ανεβάζει συχνά φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και χθες σαν περήφανη μαμά, μοιράστηκε με τους θαυμαστές της ένα από τα κατορθώματα του γιου της. Ο μικρός Μάθιου έκανε ένα τατουάζ - μαϊμουδάκι στη μαμά του και εκείνη φυσικά δεν το αποχωρίζεται!

1thalia
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved