Αληθινή ιστορία: «Η μητριά μου είναι έγκυος στο παιδί μου!»

Τα τελευταία χρόνια τα ποσοστά υπογονιμότητας έχουν αυξηθεί και όλο και περισσότερα ζευγάρια καταφεύγουν σε εναλλακτικές μεθόδους όπως η εξωσωματική γονιμοποιήση και η απόκτηση ενός παιδιού μέσω παρένθετης μητέρας.

Αληθινή ιστορία: «Η μητριά μου είναι έγκυος στο παιδί μου!»

Ο Νικ Ρίτσι και η Σέιν Λάμας, ένα διάσημο ζευγάρι στο εξωτερικό για τον ρόλο της Σέιν στο ριάλιτι The Bachelor. Το ζευγάρι το 2011 απέκτησε μία κόρη και πέρυσι επιβεβαίωσαν τις φήμες για δεύτερη εγκυμοσύνη. Δυστυχώς η Σειν απέβαλε στον πέμπτο μήνα και οι γιατροί της ανακοίνωσαν ότι δε μπορούσε να κάνει άλλα παιδιά. Κάπως έτσι όταν το ζευγάρι αποφάσισε ότι ήθελαν ακόμα ένα παιδί, κατέφυγαν στη λύση της παρένθετης μητέρας.

Το παράξενο ωστόσο είναι ότι η γυναίκα που διάλεξαν να φέρει στον κόσμο το παιδί τους, δεν είναι άλλη από τη μητριά της Σέιν. Η 28χρονη Σόνα είναι η 5η σύζυγος του μπαμπά της ηθοποιού και όπως ανέφερε σε συνέντευξή της η Σέιν «ο ερχομός της Σόνα στην οικογένεια ήταν ευλογία για όλους.»

«Η Σόνα δεν είναι απλά η μητριά μου, είναι για μένα κάτι σαν αδερφή ψυχή», δήλωσε η 28χρονη επίσης, ηθοποιός και περιμένει με ανυπομονησία να γεννηθεί ο γιος της σε λίγους μήνες.

«Η αλήθεια είναι ότι είναι περίεργο, όχι μόνο γιατί είναι η μητριά μου, αλλά και γιατί το μωρό μου μεγαλώνει μέσα σε μία άλλη γυναίκα. Πριν ένα χρόνο έχασα ένα γιο και σε λίγο καιρό θα έχω έναν ακόμα. Δε μπορώ παρά να νιώσω ευγνωμοσύνη για αυτό και κάθε μέρα που περνάει θα λέω ευχαριστώ!»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved