Δείτε για ποιο λόγο όλοι οι διάσημοι ανεβάζουν στον προσωπικό τους λογαριασμό αυτή τη φωτογραφία!

Από χθες το βράδυ όλοι οι ξένοι διάσημοι ηθοποιοί, τραγουδιστές και παρουσιαστές, ανεβάζουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram και το Facebook το παρακάτω φουστάνι, κάνοντας μία ερώτηση στους followers τους.

Δείτε για ποιο λόγο όλοι οι διάσημοι ανεβάζουν στον προσωπικό τους λογαριασμό αυτή τη φωτογραφία!

Πριν σας πούμε όμως την ερώτηση που κάνουν παρατηρήστε την εικόνα πολύ καλά! Τι βλέπετε; Ένα φόρεμα όχι και τόσο καλόγουστο στις αποχρώσεις του χρυσού και του λευκού σωστά; Αυτό βλέπουμε και εμείς. Ωστόσο μας έκανε τρομερή εντύπωση τόσο η ερώτηση τους όσο και το τι τους έχει πιάσει και ασχολούνται ένα ολόκληρο σχεδόν 24ωρο με αυτή τη φωτογραφία.

Ο Ρίκι Μάρτιν, η Μαρία Μενούνος, η Τζένιφερ Λόπεζ, η Μπλέικ Λάιβλι και η Τάιλορ Σουίφτ, είναι λίγοι από τους διάσημους που ανέβασαν την παρακάτω φωτογραφία στους λογαριασμούς τους και τα σχόλια πήραν φωτιά, στην κυριολεξία.

-----blakelively
-----mariamenounos
----martin

Ποια είναι η αμφιλεγόμενη ερώτηση; «Τι χρώμα είναι το φουστάνι; Λευκό με χρυσό ή Μαύρο με μπλε;» Κάποιοι από αυτούς λοιπόν το βλέπουν Λευκό με χρυσό και κάποιοι άλλοι μαύρο με μπλε. Μάλιστα η Μαρία Μενούνος και η Τέιλορ Σουίφτ διαφωνούν καθώς η μία βλέπει τον ένα συνδιασμό χρωμάτων και ή άλλη τον άλλο.

-----------0987gnm

Αλήθεια εσείς τι χρώμα λέτε πως έχει το φουστάνι; Στείλτε μας τις απαντήσεις σας εδώ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved