Τζένιφερ Λόπεζ: «Θα ήθελα να είχα περισσότερα παιδιά»

Αν ρωτήσετε τη Τζένιφερ Λόπεζ, ποιος ρόλος της αρέσει πιο πολύ, θα σας απαντήσει: «Να είμαι μαμά»!

Τζένιφερ Λόπεζ: «Θα ήθελα να είχα περισσότερα παιδιά»

«Τα παιδιά σε κάνουν να πιστεύεις σε όλα τα είδη των πραγμάτων, όπως ότι τα πάντα είναι πιθανά», είπε η δημοφιλής τραγουδίστρια-πρωταγωνίστρια της ταινίας «Το αγόρι της διπλανής πόρτας» και μητέρα των 6 ετών διδύμων, Μαξ και Εμ.

Αυτός είναι ο λόγος που θα ενθουσιαζόταν αν ακόμη και στην ηλικία των 45, έκανε ακόμη ένα παιδί. «Δεν ξέρω αν είναι «γραφτό» λόγω της ηλικίας μου, αλλά θα ήθελα πολύ να έχω άλλο ένα μωρό, να με ευλογήσει ο Θεός για ακόμη μια φορά», λέει η Λόπεζ, η οποία επί του παρόντος δηλώνει μόνη και ελεύθερη.

---------6-

Και ακόμη καλύτερα σκέφτεται γιατί να σταματήσει στο ένα; «Θα ήθελα πολύ να έχω και πάλι δίδυμα», δηλώνει και συνεχίζει,«Το σκεφτόμουν αυτό το προηγούμενο βράδυ, όταν ήμουν ξαπλωμένη με την Εμ, στο κρεβάτι. Λάτρεψα ακόμη και τη σκέψη, την ιδέα. Δεν ξέρω αν είναι γραμμένο στη μοίρα μου, αλλά ποτέ δεν ξέρεις»!

Δεν έχει σημασία τι θα συμβεί όμως, καθώς η Τζένιφερ Λόπεζ, νιώθει ήδη «ευλογημένη» που έχει τον Μαξ και την Εμ.

------6-6-6-6-

«Είναι μια άνευ όρων αγάπη», λέει, «Ξέρω ότι όλοι αισθάνονται ακριβώς με αυτόν τον τρόπο για τα παιδιά τους, αλλά εγώ αισθάνομαι σαν να είναι τα πιο σούπερ παιδιά του κόσμου.»

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την Τζένιφερ Λοπεζ μπορείτε να δείτε το βίντεο που κοινοποίησε το περιοδικό People.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved