«Μεγαλώνει τόσο γρήγορα!» Ποια διάσημη μαμά το είπε και ανέβασε για πρώτη φορά φωτογραφία της κόρης της στο Instagram; (εικόνες)

Τα παιδιά μεγαλώνουν πολύ γρήγορα και κάποια στιγμή, έρχεται η ώρα που το συνειδητοποιούμε. Αυτό φαίνεται να παρατήρησε και η διάσημη ηθοποιός!

«Μεγαλώνει τόσο γρήγορα!» Ποια διάσημη μαμά το είπε και ανέβασε για πρώτη φορά φωτογραφία της κόρης της στο Instagram; (εικόνες)

Η διάσημη μαμά και σταρ του Χόλιγουντ πριν τρεις μήνες έκανε λογαριασμό στο Instagram και από τότε μοιράζεται συχνά στιγμές της καθημερινότητά της με τους φαν της. Αν και το κοριτσάκι της είναι πια εννέα ετών, δεν ανεβάζει ποτέ φωτογραφίες της. Για αυτό βέβαια, έχουν μεριμνήσει οι παπαράτσι, που απαθανατίζουν κάθε κοινή εμφάνιση μαμάς και κόρης!

Η Κέιτι Χόλμς για πρώτη φορά χθες, ανέβασε μία φωτογραφία που αναφερόταν στην 9χρονη Σούρι. Στη φωτογραφία φαίνεται το χέρι της ηθοποιού και από πάνω το μικρότερο χέρι της κόρης της! «Μεγαλώνει τόσο γρήγορα» σχολίασε η Κέιτι και πράγματι η μικρή Σούρι είναι πια μία μικρή κυρία!

Η Κέιτι Χολμς από τότε που χώρισε με τον Τομ Κρουζ έχει αφιερωθεί στη δουλειά και στην κόρη της, που είναι και οι δύο αδυναμίες της. Η όμορφη Σούρι είναι μία «μείξη» των γονιών της και όσο μεγαλώνει, μαγνητίζει όλο και περισσότερο τα βλέμματα!

Δείτε τις φωτογραφίες!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved