Μάθιου Μακόναχι: Δείτε τον σε ένα βίντεο που κυκλοφορεί το τελευταίο 48ωρο και κάνει θραύση!

Ο Μάθιου Μακόναχι είναι ένας ταλαντούχος ηθοποιός που δε σταματάει να μας εκπλήσσει! Μόλις 48 ώρες πριν κυκλοφόρησε ένα βίντεο με το γνωστό ηθοποιό και συνειδητοποιούμε γιατί αξίζει το όσκαρ και τη χρυσή σφαίρα που έχει πάρει!

Μάθιου Μακόναχι: Δείτε τον σε ένα βίντεο που κυκλοφορεί το τελευταίο 48ωρο και κάνει θραύση!

Ο Μάθιου Μακόναχι είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς της γενιάς του! Έγινε γνωστός με την ταινία Dazed and Confused που βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 1993. Πριν 48 ώρες κυκλοφόρησε στο youtube ένα βίντεο από τις οντισιόν της συγκεκριμένης ταινίας και έκτοτε κάνει το γύρο του κόσμου! Ο τότε 24χρονος Μάθιου, εξίσου εντυπωσιακός με σήμερα, κάνει τον ελαφρώς... ζαλισμένο και από ότι φαίνεται τον κάνει καλά, μίας και πήρε το ρόλο!

Μετά από αυτήν την ταινία, ακολούθησαν δεκάδες άλλες που απογείωσαν την καριέρα του και τον κατέστησαν έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ! Ο Μάθιου Μακόναχι σήμερα είναι 45 χρονών και είναι ευτυχισμένος μπαμπάς και σύζυγος! Το 2012 παντρεύτηκε την Καμίλα Άλβις και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά! Δείτε το βίντεο που αν και μόλις δύο μέρες στο διαδίκτυο, έχει πάνω από 1.400.000 views!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved