Ακόμα και για αυτή τη διάσημη μαμά η μετάβαση από την πάνα στο γιογιό είναι δύσκολη υπόθεση! (εικόνες)

Αυτή η διάσημη ηθοποιός μπορεί να είναι σταρ του Χόλιγουντ, η καθημερινότητά της όμως δεν απέχει και πολύ, από αυτή της κάθε μαμάς!

Ακόμα και για αυτή τη διάσημη μαμά η μετάβαση από την πάνα στο γιογιό είναι δύσκολη υπόθεση! (εικόνες)

Χθες την είδαμε να λάμπει στην πανάκριβη τουαλέτα της και σίγουρα η κομψή της εμφάνιση έκλεψε τις εντυπώσεις! Μία μέρα όμως πριν, παρά τις ατελείωτες ετοιμασίες που είχε για τη μεγάλη μέρα, ασχολούνταν με τη «μετάβαση» του γιου της από την πάνα στο γιογιό! Η αποχώρηση της πάνας είναι δύσκολη υπόθεση για κάθε γονιό και η διάσημη ηθοποιός, δεν αποτελεί εξαίρεση!

Η Ρις Γουίδερσπουν είναι μητέρα τριών παιδιών και ο μικρότερος γιος της, Τενεσι, γεννήθηκε το Σεπτέμβρη του 2012. Σήμερα είναι δύο χρονών και πρέπει να αποχωριστεί την πάνα του! Η ηθοποιός απολαμβάνει τη μητρότητα και ανέβασε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που το αποδεικνύουν!

Στην πρώτη φωτογραφία, φαίνεται ένα γιογιό με το όνομα του γιου της, ένα μπιμπερό και ένα βιβλίο ειδικό και για τις περιστάσεις με τίτλο «Everyone poops»! Η διάσημη μαμά έχει δύο μεγαλύτερα παιδιά και δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται αντιμέτωπη με τη μετάβαση από την πάνα στο γιογιό! Παρά την εμπειρία της, όμως, η επιπλέον βοήθεια από ένα βιβλίο είναι πάντα χρήσιμη και όπως μαρτυρά η δεύτερη φωτογραφία, αναγκαία!

Στη δεύτερη φωτογραφία η Ρις Γουίδερσπουν γράφει σε ένα μήνυμα «Φαίνεται μια χαρά! Τελικό σκορ για σήμερα το πρωί πάτωμα 1, γιογιό 8!». Η διάσημη ηθοποιός απαθανάτισε ένα στιγμιότυπο από τη συνομιλία της με κάποιο φιλικό πρόσωπο και τη μοιράστηκε στο Instagram!

Δείτε τις φωτογραφίες!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved