Διάσημη έγκυος μανούλα, ποζάρει γυμνή! (εικόνες)

Η 35χρονη μανούλα -μαμά δύο παιδιών και λίαν συντόμως του τρίτου- φωτογραφίζεται γυμνή για το περιοδικό DuJour.

Διάσημη έγκυος μανούλα, ποζάρει γυμνή! (εικόνες)

Με αρκετή περηφάνια και χωρίς κανέναν δισταγμό, εμφανίζεται γυμνή, χαϊδεύοντας την κοιλίτσα της και επιδεικνύοντας τις γυναικείες καμπύλες της στον φωτογράφο Μπράιαν Μπόουεν Σμιθ, που κλήθηκε να φωτογραφίσει την διάσημη γυναίκα που τον τελευταίο καιρό, φήμες τη θέλουν να χωρίζει με τον σύντροφό της και πατέρα των παιδιών της.

Η φωτογράφιση χαρακτηρίστηκε από πολλούς προκλητική καθώς δεν επιδεικνύει μόνο την γυμνή της κοιλίτσα, αλλά πολλά περισσότερα. Στην πρώτη φωτογραφία που θα δείτε, φορά ένα άκρως αποκαλυπτικό σιθρού λευκό βρεγμένο φόρεμα, προσκολλημένο πάνω της, που δεν δείχνει μόνο την φουσκωμένη κοιλίτσα της αλλά και τα γυμνά της στήθη.

34ergdfy45

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, κατάφερε για άλλη μια φορά να κλέψει τα φλας της δημοσιότητας από τις αδερφές της. Δείτε τη παρακάτω, στη δεύτερη φωτογραφία φορώντας μόνο μια ρόμπα και στην τρίτη φορώντας μόνο ένα κολιέ από φτερά.

12342wefsdt23423

Η ίδια δήλωσε στο περιοδικό DuJour όταν ρωτήθηκε γιατί αποφάσισε να κάνει γυμνή φωτογράφιση, «Είχα κάνει άλλη μια φορά γυμνή φωτογράφιση, όταν ήμουν έγκυος στον Μέισον, και ήταν πραγματικά της τελευταίας στιγμής και το έκανα μόνο για τον εαυτό μου» και συνέχισε,«Για μένα το γυμνό δεν είναι κάτι που πρέπει να ντρέπεται κανείς. Εγώ δεν ντρέπομαι για το σώμα μου. Είμαι στα καλύτερά μου όταν είμαι έγκυος. Είναι ένα απίστευτο συναίσθημα και ειδικά όταν το σώμα μεταμορφώνεται με τέτοιο τρόπο. Υπάρχει κάτι σε αυτό, που πραγματικά με κάνει να νιώθω δυνατή και όμορφη!».

2123235346545tyr

Η Κόρτνεϊ, έχει ακόμη δύο παιδιά τον 4χρονο Μέισον και την 2χρονη Πενέλοπε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved