Πόσο συγκινητικό: Σκύλος περίμενε 2 χρόνια το αφεντικό του αλλά…(εικόνες)

Είναι από τις ιστορίες που όταν τις διαβάζεις δακρύζεις. Καταλαβαίνεις ότι η αγάπη του σκύλου προς το αφεντικό είναι αληθινή και ανιδιοτελής.

Πόσο συγκινητικό: Σκύλος περίμενε 2 χρόνια το αφεντικό του αλλά…(εικόνες)

Η Μάσα είναι το σκυλί της φωτογραφίας. Το αφεντικό της όταν αρρώστησε χρειάστηκε να νοσηλευτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα σε νοσοκομείο μίας επαρχίας στην Σιβηρία. Κάθε μέρα για όλες τις ώρες, η Μάσα ήταν εκεί. Τον περίμενε από κάτω. Ο χρόνος περνούσε, ο άνθρωπος όμως που ήταν για εκείνη τα πάντα, δεν έλεγε να εμφανιστεί. Η υγεία του μάλιστα επιδεινωνόταν μέρα με την ημέρα μέχρι που πέθανε.

«Έβλεπες τα μάτια της, που ήταν θλιμμένα και στεναχωριόσουν. Δεν υπήρχε κάτι που να μπορούσαμε να κάνουμε για να αισθανθεί καλύτερα. Η μόνη μας ελπίδα είναι να βρει κάποια στιγμή άλλον ιδιοκτήτη. Κάποια στιγμή -και ελπίζω αυτό να συμβεί σύντομα- η Μάσα θα μπορέσει να εμπιστευτεί κάποιον πάλι και να γίνει ευτυχισμένη», δήλωσε ο αρχίατρος του νοσοκομείου, Βλαντιμίρ Μπεσπάλοβ, στα ρωσικά μέσα.

Μία νοσοκόμα πήρε την πρωτοβουλία να υιοθετήσει τη Μάσα και να την πάρει στο σπίτι της. Μάταια όμως. Εκείνη έφυγε και πήγε και πάλι στο νοσοκομείο...Μήπως γίνει ένα θαύμα και δει και πάλι το αφεντικό της...Δυστυχώς όμως θαύματα τέτοιου είδους δε γίνονται...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved