Ελένη Μενεγάκη: Δείτε πώς έχανε τα κιλά από τις εγκυμοσύνες της!

Η Ελένη Μενεγάκη έχει τρία υπέροχα παιδιά και τώρα διανύει-χωρίς να το έχει επιβεβαιώσει ακόμη η ίδια-την τέταρτη εγκυμοσύνη της.

Ελένη Μενεγάκη: Δείτε πώς έχανε τα κιλά από τις εγκυμοσύνες της!

Η εθνική μας παρουσιάστρια μετά από κάθε γέννα της, σε διάστημα 2-3 μηνών έχανε τα κιλά που έβαζε. Η ίδια ωστόσο είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή ότι δεν μπήκε ποτέ στην διαδικασία να κάνει εξαντλητική δίαιτα. Στις εγκυμοσύνες της έπαιρνε μέσο όρο 12-15 κιλά, τα οποία με σωστή διατροφή εξαφανίζονταν μέσα σε ένα τρίμηνο.

Ποια ήταν όμως τα μυστικά της διατροφής της;
• Δεν μπέρδευε ποτέ άμυλο και πρωτεΐνες
• Έτρωγε μικρά και πολλά γεύματα
• Απέφευγε τις σοκολάτες και τα γλυκά γενικά
• Οι υδατάνθρακες ήταν περιορισμένοι

Μάλιστα πριν από χρόνια, όταν η αγαπημένη μας παρουσιάστρια είχε δώσει συνέντευξη στο περιοδικό Life&Style, είχε ξεκαθαρίσει ότι τα πολλά κιλά που έχασε μετά που γέννησε την Βαλέρια, δεν ήταν επειδή έπινε μόνο νερό, όπως ανέφεραν τα τότε δημοσιεύματα. «Όχι δεν είναι αλήθεια. Κιλά είχα χάσει, ούτως ή άλλως αμέσως μετά την εγκυμοσύνη της Βαλέριας. Ύστερα,όμως για κάποια περίοδο, προφανώς επειδή δεν ήμουν σε καλή ψυχολογία και δεν είχα διάθεση για φαγητό, έχασα πολλά κιλά απότομα, που έτσι κι αλλιώς όμως ήθελα να τα χάσω. Δεν μου αρέσει και δεν θα έκανα ποτέ κάτι ακραίο», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved