Τι είναι αυτό που έκανε η εγκυμονούσα Κέιτ Μίντλετον και δυσαρέστησε τη βασίλισσα;

Η Κέιτ Μίντλετον φαίνεται ότι εκτός από την δύσκολη εγκυμοσύνη της, ταλαιπωρείται κι από κάτι άλλο.

Τι είναι αυτό που έκανε η εγκυμονούσα Κέιτ Μίντλετον και δυσαρέστησε τη βασίλισσα;

Αφού ήταν για αρκετό καιρό κλεισμένη στο παλάτι λόγω της υπερέμεσης κύησης που την ταλαιπωρούσε και αφού την «τσάκωσαν» οι παπαράτσι στον πρώτο προγραμματισμένο υπέρηχο για το μωρό της, αναγκάστηκε να αρχίσει σιγά σιγά τις δημόσιες εμφανίσεις της, γιατί αν δεν το έκανε, οι φωτορεπόρτερ θα είχαν στήσει καραούλι έξω από το παλάτι, για να έχουν την πρώτη επίσημη φωτογραφία με την κοιλίτσα.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ όμως φαίνεται ότι έκανε παραπάνω εμφανίσεις από ότι έπρεπε και εκνεύρισε τη βασίλισσα. Συγκεκριμένα το τελευταίο διάστημα έχει πάνω από το κεφάλι της την γκρίνια της βασίλισσας Ελισάβετ η οποία, σύμφωνα με τις βρετανικές εφημερίδες, φέρεται να της κάνει παρατήρηση τόσο για τις ενδυματολογικές της επιλογές όσο και τις συχνές δημόσιες εμφανίσεις της.

«H βασίλισσα Ελισάβετ ενοχλήθηκε ιδιαιτέρως με τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις που έκανε η Κέιτ. Διέταξε να επιστρέψει αμέσως στα καθήκοντά της καθώς αυτά είναι πρώτη προτεραιότητα. Οι οδηγίες που της έχουν δοθεί είναι αυστηρές γι' αυτό και την προηγούμενη εβδομάδα παρευρέθηκε σε δύο events», ανέφερε χαρακτηριστικά πηγή από παλάτι.

Η Δούκισα του Κέιμπριτζ προκειμένου να αποφύγει την γκρίνια της βασίλισσας αναγκάστηκε να αλλάξει ακόμη και στυλίστα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved