Τι; Η Κίμ Καρντάσιαν αποκάλυψε ότι είναι έγκυος;

Όλοι οι διάσημοι γνωρίζουν πώς άπαξ και παντρευτούν, μπαίνουν στο μάτι των δαιμόνιων φωτορεπόρτερ για μια επικείμενη εγκυμοσύνη. Και αν κάνουν το πρώτο παιδί, περιμένουν σαν τα κοράκια για το μωρό νούμερο δύο.

Τι; Η Κίμ Καρντάσιαν αποκάλυψε ότι είναι έγκυος;

Η Κίμ Καρντάσιαν όμως αποσυντόνισε όλους τους δημοσιογράφους με τα αποκαλυπτικά της ρούχα και τα μοντέρνα ρούχα που επιλέγει για να ντύνει την μικρή της Νόρθ Γουέστ. Όλοι λοιπόν έμειναν με ανοιχτό το στόμα όταν σε δηλώσεις της είπε «ΑΥΤΗ την εγκυμοσύνη»!

Η Κιμ μιλούσε σε ένα βρετανικό site ομορφιάς, για την ομορφιά και τα ρούχα εγκυμοσύνης όταν ξεστόμισε κάτι που άφησε να εννοηθεί ότι είναι έγκυος.

2014-10-31 8-42-04

«Φορούσα τα κανονικά μου ρούχα κατά τη διάρκεια της πρώτης μου εγκυμοσύνης με την Νόρθ και αγόρασα ρούχα με μόνο ένα νούμερο επάνω. Δεν γνωρίζω αν αυτό θα γίνει και ΑΥΤΗ τη φορά, καθώς το στυλ της εγκυμοσύνης είναι δύσκολο!».

«Αυτή;», «Δηλαδή τώρα;», «Σαν να μιλάμε για το παρόν;», είναι μόνο λίγες από τις ερωτήσεις που κάνουν δημοσιογράφοι σε Αυστραλία και Αμερική. Εμείς τουλάχιστον από τις τελευταίες της εμφανίσεις και τα ρούχα που επιλέγει να φορά , δεν έχουμε δει ακόμη κοιλίτσα στον ορίζοντα. Ο καιρός θα το δείξει και θα την έχουμε στο μάτι!

2014-10-31 8-43-41
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved