Αυτή η μαμά μπήκε στη φυλακή για έξι ώρες. Μάθετε γιατί!

Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά, λέει ο σοφός λαός! Και έχει δίκιο. Μόνο που η Κάρι Χάλογουεϊ από το Τενεσί των Ηνωμένων Πολιτειών μάλλον δεν γνώριζε τη συγκεκριμένη παροιμία και το πλήρωσε!

Αυτή η μαμά μπήκε στη φυλακή για έξι ώρες. Μάθετε γιατί!

Η κάτοικος της πόλης Λενόρ δεν φημιζόταν για την καθαριότητά της. Και όταν το περασμένο καλοκαίρι έλαβε προειδοποίηση για την απεριποίητη αυλή της, δεν έδωσε και πολύ σημασία. Σε μια όμορφη και πεντακάθαρη πόλη σαν το Λενόρ, το σπίτι της Χάλογουεϊ έμοιαζε παραφωνία και όπως ήταν αναμενόμενο οι γείτονές της δεν άφησαν το θέμα να περάσει έτσι.

Τα ξερά χόρτα και οι θάμνοι οδήγησαν, λοιπόν, την Κάρι Χάλογουεϊ σε ποινή φυλάκισης πέντε ημερών. Η αιτιολογία; Ότι δεν συμμορφώθηκε με τα διατάγματα της πόλης σχετικά με τη συντήρηση και την καθαριότητα της αυλής της. Η ίδια, εργαζόμενη μητέρα δύο παιδιών, παραδέχτηκε ότι είχε αμελήσει την αυλή της γιατί δεν είχε χρόνο να ασχοληθεί με αυτή αλλά απόρησε που θεωρήθηκε ποινικό αδίκημα.

«Δεν είναι σωστό. Γιατί να με βάλουν φυλακή μαζί με παιδεραστές και ανθρώπους που έχουν κάνει πραγματικά εγκλήματα, επειδή δεν καθάρισα την αυλή μου;», λέει εξοργισμένη η Κάρι, της οποία τελικά η ποινή μειώθηκε σε έξι ώρες κράτησης, καθώς και ο δικαστής παραδέχτηκε ότι δεν αποτελεί ποινικό αδίκημα η πράξη της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved