Αυτός ο γνωστός ηθοποιός βρήκε ένα ξεχωριστό τρόπο για να πείσει τους μαθητές να διαβάσουν! (βίντεο)

Όλοι θυμόμαστε πόσο ανιαρές ήταν οι συμβουλές των γονιών και των δασκάλων μας όσον αφορά στο διάβασμα. Τα γνωστά επιχειρήματα για το μέλλον μας και οι συνηθισμένες προτροπές. Ένας αγαπημένος ηθοποιός όμως, βρήκε ένα ξεχωριστό τρόπο για να πείσει τους μαθητές να διαβάσουν.

Αυτός ο γνωστός ηθοποιός βρήκε ένα ξεχωριστό τρόπο για να πείσει τους μαθητές να διαβάσουν! (βίντεο)

Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Σερ Ίαν ΜακΚέλεν, ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Γκάνταλφ στον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» και στην ταινία «Χόμπιτ». Ο ηθοποιός που βραβεύτηκε δύο φορές με Όσκαρ, έχει δείξει και στον παρελθόν ότι διαθέτει χιούμορ αλλά αυτή τη φορά με μια ατάκα του έκανε τους μαθητές του Chew Valley School να πέσουν κυριολεκτικά στο πάτωμα από τα γέλια.

Οι μικροί του θαυμαστές είχαν μαζευτεί στη βιβλιοθήκη του σχολείου τους -8 μίλια νότια του Μπρίστολ- όταν άκουσαν τον ΜακΚέλεν να τους ρωτάει πίσω από το τζάμι: «Στην προετοιμασία για τις εξετάσεις σας, εάν δεν κάνετε σωστά την επανάληψή σας, ξέρετε τι θα συμβεί;». «Τι;» ακούγονται να λένε τα παιδιά στο βίντεο που ανέβηκε στο Youtube. «You shall not pass!» απαντά ο ηθοποιός, με τη φωνή του Γκάνταλφ και αφήνει με το στόμα ανοιχτό τους μαθητές. Η πιο διάσημη ατάκα από τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι θα έβρισκε εφαρμογή και στη δική τους ζωή. Κι αυτό θα το θυμούνται σίγουρα για χρόνια!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved