Δείτε τι έκανε χθες βράδυ η Τζένιφερ Λόπεζ με τα παιδιά της!

Παρά τις αυξημένες επαγγελματικές της υποχρέωσεις η Τζένιφερ Λόπεζ  μαζί με την φίλη της Λια Ρεμίνι, βρήκαν χρόνο χθες το βράδυ και διασκέδασαν μαζί  με τα παιδιά τους, αφού και τα ίδια ήθελαν να περάσουν λίγο χρόνο με τους «μεγάλους».

Δείτε τι έκανε χθες βράδυ η Τζένιφερ Λόπεζ με τα παιδιά της!

Δεν ήταν λίγες οι φορές που οι δύο φίλες έβγαιναν βόλτα τη νύχτα μόνες τους και χωρίς συνοδεία, δημοσιεύοντας το πώς περνάνε στους λογαριασμούς τους στο Instagram. Φαίνεται πως τα παιδιά ζήλεψαν τις εξόδους των μαμάδων τους και θέλησαν και αυτά να περάσουν μια νύχτα μαζί τους. Όπως ήταν φυσικό η Jlo που δεν χαλάει χατήρι στα παιδιά της, τους επιφύλασσε μια έκπληξη. Βόλτα στην συναυλία της Ντέμι Λοβάτο που τα παιδιά της λατρεύουν.

Τα δύο δίδυμα Μάξ και Εμ μαζί με τη Σοφία, κόρη της ηθοποιού Λιας Ρεμίνι πήγαν στη συναυλία της Λοβάτο και όπως δείχνουν τα πρόσωπα τους το διασκέδασαν και με το παραπάνω. Η Λοβάτο και η Τζένιφερ Λόπεζ είναι πολύ καλές φίλες και έτσι αποφάσισε πώς μια βόλτα στην συναυλία οικογενειακά θα ήταν ότι πρέπει για να περάσουν όμορφα το βράδυ τους! Τα παιδιά φαίνεται πώς το διασκέδασαν πολύ και στο τέλος της συναυλίας συνάντησαν την Λοβάτο για να βγουν φωτογραφία μαζί της.

Η μαμά Λόπεζ την ευχαρίστησε με το μήνυμα που συνόδευσε την φωτογραφία όταν την ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λέγοντας, «Σε ευχαριστώ Ντέμι Λοβάτο, που ήσουν τόσο γλυκιά»!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved