Δείτε πώς γιόρτασε η Μαντόνα τα γενέθλια του γιου της!

Ο υιοθετημένος γιος της Μαντόνα και του πρώην συζύγου της Γκάι Ρίτσι γιόρτασε χθες τα 8α γενέθλια του. Ο μικρός Ντέιβιντ από το Μαλάουι έσβησε τα κεράκια του και η περίφανη μαμά του ανέβασε το Instagram φωτογραφία με τις ευχές της!

Δείτε πώς γιόρτασε η Μαντόνα τα γενέθλια του γιου της!

«Branda makes a Wish» έλεγε το μήνυμα που άφησε η Μαντόνα στο μικρό της, ο οποίος μάλιστα το τελευταίο διάστημα έχει επιδείξει εξαιρετικές χορευτικές ικανότητες όπως είδαμε και σε βίντεο που ανέβασε η ίδια η Μαντόνα.

Ο μικρός γεννήθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου του 2006 και η διάσημη ποπ σταρ ξεκίνησε τις διαδικασίες υιοθεσίας του τον Οκτώβριο του ίδιου έτους. Η υιοθεσία ολοκληρώθηκε στις 28 Μαΐου του 2008. Ο Ντέιβιντ είναι από το Μαλάουι και μάλιστα η Μαντόνα είχε ταξιδέψει μαζί του στην πατρίδα του για να δει ο μικρός από κοντά το ορφανοτροφείο από το οποίο τον είχε πάρει. Η μικρότερη υιοθετημένη αδελφή του Ντέιβιντ, η 8χρονη Μέρσι, είναι επίσης από το Μαλάουι.

Από το πάρτι του δεν έλειπε ούτε ο μεγαλύτερος αδερφός του ο 17 χρονος Ρόκο, που θα τον δείτε να ποζάρει στις παρακάτω φωτογραφίες!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved