Γέννησε η Μίλα Κούνις; Η αινιγματική φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram! (εικόνα)

Τελευταία έχουμε δει αρκετές διάσημες γυναίκες στο Χόλιγουντ να ανακοινώνουν τη γέννηση του παιδιού τους, μόλις επιστρέψουν στο σπίτι από το μαιευτήριο.

Γέννησε η Μίλα Κούνις; Η αινιγματική φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram! (εικόνα)

Ο τοκετός γίνεται συνήθως κάτω από άκρα μυστικότητα και ο εκπρόσωπος της οικογένειας το ανακοινώνει λίγες ημέρες αργότερα.

Η Μίλα Κούνις, η οποία όπως έχουμε γράψει περιμένει από μέρα σε μέρα να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, ίσως είναι μία από αυτές! Μία φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας δημιούργησε πολλά ερωτηματικά! Μήπως γέννησε την Κυριακή η όμορφη ηθοποιός; Η φωτογραφία αναρτήθηκε πριν από δύο ημέρες, δηλαδή το Σάββατο, και εκείνη με τον Άστον Κούτσερ, χαμογελαστοί σχημάτισαν με τα δάχτυλά τους τον αριθμό 1! Μήπως εννοούσαν ότι μία ημέρα απέμεινε για να γεννήσει;

Ακόμη κι έτσι να είναι, και να γέννησε την Κυριακή η δημοφιλής ηθοποιός κάτω από άκρα μυστικότητα, ένα τέτοιο γεγονός δεν μπορεί να κρατηθεί κρυφό ειδικά όταν μιλάμε για τέτοια ονόματα! Θα δείξει λοιπόν αν αυτή η φωτογραφία είχε σχέση με την γέννηση του πρώτου της παιδιού.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved