Όλες οι λεπτομέρειες από την βάφτιση της Ηλέκτρας Λύρα και ο λόγος που απουσίασε ο Ηλίας Ψινάκης! (αποκλειστικές φωτογραφίες)

Χθες το απόγευμα η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας, βάφτισαν την μονάκριβη κόρη τους Ηλέκτρα στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι, με νονούς τον Σπύρο και την Όλγα Ριζοπούλου.

Όλες οι λεπτομέρειες από την βάφτιση της Ηλέκτρας Λύρα και ο λόγος που απουσίασε ο Ηλίας Ψινάκης! (αποκλειστικές φωτογραφίες)

Τόσο στο μυστήριο όσο και στο πάρτι που ακολούθησε στο σπίτι του ζευγαριού στη Βούλα, παρευρέθησαν περίπου 100 καλεσμένοι. Δηλαδή μόνο συγγενείς και στενοί φίλοι με τους οποίους τόσο η τραγουδίστρια όσο και ο σύζυγός της διατηρούν πολύ καλή σχέση.

Ντυμένη στα ροζ, η μικρή ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τους γονείς της να την κρατούν από τα χέρια. Ο μπαμπάς, ντυμένος απλά με ένα λευκό πουκάμισο και τζιν, ενώ η μαμά Πέγκυ Ζήνα φορούσε ένα λυτό αλλά εντυπωσιακό μακρύ φόρεμα. Το μακιγιάζ της το έκανε η Ρούλα Σταματοπούλου και τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Στέφανος Βασιλάκης.

Την διοργάνωση η Πέγκυ Ζήνα εμπιστεύτηκε στον καλό της φίλο Μάνο Μαγιάτη, όπου κατάφερε με επιτυχία να είναι όλα άψογα χθες. Τα βλέμματα ωστόσο, τράβηξε και ο στολισμός τόσο της εκκλησίας όσο και του σπιτιού του ζευγαριού, που κάτω από τις οδηγίες της Χρύσας Νεράτζη, κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους πάντες. Σε ροζ και λευκές αποχρώσεις ήταν στολισμένα όλα στην εκκλησία, ενώ ο κήπος του σπιτιού τους είχε μετατραπεί σε παιδότοπο, όπως θα δείτε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το Mothersblog για εσάς.

Cup cakes για τα παιδιά, ποπ κορν και γλειφιτζούρια ήταν μόνο λίγα από τα γλυκά εδέσματα που περίμεναν μικρούς και μεγάλους. Το catering του πάρτι, είχε αναλάβει η εταιρία «Golden catering», προσφέροντας έναν πλούσιο μπουφέ για τους μεγάλους και αποκλειστικά παιδικό menu για τα μικρά παιδιά.

Το κυρίαρχο θέμα της βάφτισης δεν ήταν άλλο από την «Πέππα» το γουρουνάκι, έναν χαρακτήρα καρτούν που η μικρή Ηλέκτρα λατρεύει. Όπως ήταν φυσικό δεν έλειπε ούτε εκείνη από το σημαντικότερο γεγονός της μικρής. Τόσο η Πέππα το γουρουνάκι όσο και η Μίνι Μάους ήταν προσκεκλημένες στο πάρτι και χόρεψαν μαζί με τους λιλιπούτειους καλεσμένους, μέχρι τις 22:00 το βράδυ που έφυγαν και οι τελευταίοι φίλοι του ζευγαριού.

Τέλος αξίζει να σημειώσουμε πως αυτό που έκανε αίσθηση σε όλους ήταν η απουσία του Ηλία Ψινάκη τον οποίο η μικρή Ηλέκτρα, σχεδόν 3 χρόνια τώρα τον αποκαλεί «Νονό». Σύμφωνα με πηγές, ο Δήμαρχος Μαραθώνα ζήτησε να γίνει η βάφτιση εκεί. Οι γονείς της Ηλέκτρας όμως μη θέλοντας να ταλαιπωρήσουν την μικρή τους με τις αποστάσεις, αρνήθηκαν. Αυτό φαίνεται πως μάλλον ενόχλησε αρκετά τον Ηλία Ψινάκη με αποτέλεσμα να μη δεχθεί τελικά να γίνει ο ίδιος νονός της μικρής. Επίσης φημολογείται ότι αυτές τις μέρες ο Ηλίας Ψινάκης είχε κάποια δικαστική διαμάχη η οποία τον κράτησε μακριά από ένα τόσο χαρμόσυνο και σημαντικό γεγονός.

Παρακάτω θα δείτε όλο το αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό που εξασφάλισε για εσάς το mothersblog. Διαφορετικές μπομπονιέρες για τους μικρούς και τους μεγάλους, πολύχρωμα κεκάκια, παιχνιδιάρικος στολισμός. Ανάμεσα σε αυτές και η αφιέρωση του Γιώργου Λύρα προς την κόρη του, που ανέβασε στο διαδίκτυο ,« Να μας ζήσει η Ηλέκτρα μας. Γερή, ευτυχισμένη και καλότυχη να είναι σε όλη της τη ζωή».

aaaaaa

Να τους ζήσει!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved