Βάιολετ. Το κορίτσι για το οποίο μιλά όλο το διαδίκτυο! (εικόνες)

Οι εκπληκτικές φωτογραφίες μια μητέρας, που απαθανατίζει την κόρης της με αυτό τον απίστευτο και μοναδικό τρόπο, μεταφέρουν την ελπίδα σε ολόκληρο το διαδίκτυο, μιας και η μικρή που βλέπετε έχει μόνο ένα χέρι.

Βάιολετ. Το κορίτσι για το οποίο μιλά όλο το διαδίκτυο! (εικόνες)

Η Χόλι Σπρίγκ, η φωτογράφος και μαμά του μικρού κοριτσιού, από την Νέα Ζηλανδία, χρησιμοποίησε έναν συνδυασμό από περίεργα τοπία και ένα μείγμα ψηφιακής φωτογραφίας και τέχνης, για να καταφέρει να φωτογραφίσει και να μεταφέρει την κόρη της Βάιολετ, σε έναν κόσμο βγαλμένο από παραμύθι.

Η 4χρονη Βάιολετ, πάσχει από τη νόσο του Hirschsprung και της λείπει το αριστερό χέρι. Η Χόλι, ήθελε να δείξει στην κόρη της, που η ίδια αποκαλεί «καρδιά» της και «μούσα» της, ότι με λίγη αυτοπεποίθηση, δεν υπάρχουν όρια στο τι μπορεί κανείς να καταφέρει.

Λίγο μετά τη γέννησή της, η Βάιολετ αντιμετώπισε απειλητικές για τη ζωή της επιπλοκές. Αυτό έκανε την μαμά της να σκεφτεί και να κατανοήσει την αξία που μπορεί να έχουν αυτές οι πολύτιμες στιγμές και εξηγεί:

«Συνειδητοποίησα ότι δεν θα είχα καμιά ανάμνηση εάν συνέβαινε το χειρότερο. Έτσι, ο σύζυγός μου μου αγόρασε μια φωτογραφική μηχανή και από εκείνη τη στιγμή και μετά άρχισα φωτογραφίζω την κόρη μου. Μέρα με την μέρα βλέποντάς την να μεγαλώνει, μεγάλωνε τόσο η δύναμή μου όσο και η πίστη μου.

Ωστόσο η κάθε φωτογραφία σημαίνει και κάτι διαφορετικό για την Βάιολετ και την οικογένειά της. Κάθε πλάνο και κάθε σκηνικό αντικατοπτρίζει την αγάπη του 4χρονου κοριτσιού για την θάλασσα και για τα παραμύθια. Θέλει μέσα από τις φωτογραφίες, μια μαμά να μπορεί να πει και μια ιστορία στο παιδί της.

Η Χόλι έχει φτιάξει μια σελίδα στο facebook, όπου πολλοί γονείς που έχουν παιδιά με αναπηρίες μπορούν να εμπνευστούν και να πάρουν κουράγιο από εκείνη και την κόρη της Βάιολετ. Μάλιστα στον «τοίχο» της αναφέρει: «Πάντα να βρίσκετε χρόνο για τα παιδιά σας και ανακαλύψτε μαζί τα καλά τους χαρακτηριστικά και στοιχεία. Διασκεδάστε μαζί τους και θα σας ανταμείψουν με τις καλύτερες και τις πιο μοναδικές στιγμές»!

Δείτε παρακάτω, μερικές από τις πιο όμορφες φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved