Δείτε το εκπληκτικό σπίτι που διάλεξε η Κέιτ Χολμς με την κόρη της Σούρι! (εικόνες)

Μετά τις δηλώσεις της μανούλας, που ήθελε να προσφέρει στην κόρη της μια ασφαλή και ιδιωτική ζωή, έρχεται η μετακόμιση για να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα της διάσημης ηθοποιού, που ήθελε η μικρή της να ζήσει ανέμελα παιδικά χρόνια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η μικρή σίγουρα θα λατρέψει το νέο της σπίτι, καθώς είναι πιο μικρό και «οικογενειακό», χωρίς να χάνει όμως την πολυτέλεια.

Δείτε το εκπληκτικό σπίτι που διάλεξε η Κέιτ Χολμς με την κόρη της Σούρι! (εικόνες)

Η Κέιτι Χολμς και η κόρη της Σούρι Κρούζ, αποφάσισαν να πουν «αντίο» στη Νέα Υόρκη, γιατί μετακομίζουν σε ένα νέο, καινούργιο και καταπληκτικό σπίτι στην περιφραγμένη κοινότητα «The Oaks» στο Καλαμπάσας στην Καλιφόρνια.

Το 3.800.000 δολαρίων, 2 ορόφων σπίτι εκφράζει απόλυτα το προσωπικό στυλ της 35χρονης ηθοποιού. Καθαρό και ευάερο. Η 8χρονη Σούρι θα έχει την δυνατότητα να επιλέξει ένα από τα έξι δωμάτια που έχει το συγκεκριμένο σπίτι, ώστε να έχει τον δικό της ιδιωτικό χώρο.

Η νέα τους ιδιοκτησία διαθέτει υπέρ-υψηλή ασφάλεια και ελεύθερη ιδιωτική ζωή μακριά από τους δημοσιογράφους και τους παπαράτσι. Μεταξύ άλλων, διαθέτει μια κλειστή βιβλιοθήκη, πισίνα και ένα γήπεδο μπάσκετ.

Μαμά και κόρη θα «γειτονέψουν» και με άλλους αστέρες, καθώς στο ίδιο προάστιο, έχουν σπίτι πολλές διασημότητες, συμπεριλαμβανομένων της Κλόε και της Κούρτνεϊ Καρντάσιαν, του Τζάστιν Μπίπερ και της Τόνι Μπράξτον.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved