Αποκλειστικό: Δεν πάει ο νους σας για το ποια θα είναι η αντικαταστάτρια της Κατερίνας Παπουτσάκη στο θεατρικό έργο Άννυ!

Μετά την περσινή του επιτυχία, το θεατρικό έργο Άννυ θα συνεχίσει και για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Ακροπόλ, πάλι υπό την σκηνοθετική ματιά της Θέμης Μαρσέλλου.

Αποκλειστικό: Δεν πάει ο νους σας για το ποια θα είναι η αντικαταστάτρια της Κατερίνας Παπουτσάκη στο θεατρικό έργο Άννυ!

Πέρυσι οι πρωταγωνιστές της παράστασης ήταν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Κατερίνα Παπουτσάκη. Φέτος όμως μια αλλαγή περιμένει το κοινό. Ο Παύλος Χαϊκάλης θα είναι αυτός που θα ενσαρκώσει τον ρόλο του κυρίου Γουόρμπακς και τον ρόλο της Γκρέις θα τον ενσαρκώσει, μια πολύ όμορφη γυναίκα.

Η Βίκυ Καγιά! Ναι καλά ακούσατε.!Η Βίκυ Καγιά, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του mothersblog.gr θα είναι η πρωταγωνίστρια για την φετινή σεζόν. Η ίδια δείχνει χαρούμενη και ανυπομονεί για το τελικό αποτέλεσμα.

Το διάσημο μοντέλο δεν είναι η πρώτη φορά που θα συμμετάσχει σε μια θεατρική παράσταση. Στο παρελθόν είχε πρωταγωνιστήσει πάλι στο πλευρό του Πάυλου Χαϊκάλη, στην παράσταση «Δυο τρελοί τρελοί παραγωγοί»!

Δεν έχουμε λοιπόν παρά να περιμένουμε να την δούμε στην σκηνή του Ακροπόλ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved