«Θα χάσω την αξία μου ως γυναίκα αν δεν γεννήσω ένα παιδί;» Ποια πασίγνωστη ηθοποιός το είπε;

Η διάσημη ηθοποιός επιτέλους απαντάει στις ερωτήσεις που όλοι περίμεναν. Πότε σχεδιάζει να παντρευτεί; Πότε θα κάνει παιδιά; Μήπως είναι έγκυος; Αυτές είναι μόνο, μερικές από τις ερωτήσεις που ακολουθούν την 45χρονη ηθοποίο, καθ 'όλη τη σταδιοδρομία της. Τώρα ήρθε η ώρα να απαντήσει σε αυτές!

«Θα χάσω την αξία μου ως γυναίκα αν δεν γεννήσω ένα παιδί;» Ποια πασίγνωστη ηθοποιός το είπε;

Η Τζένιφερ Άνιστον είπε στον παρουσιαστή Κάρσον Ντάλι στην τηλεοπτική εκπομπή «Τoday Show». « Δεν έχω μια τέτοιου είδους λίστα για να τσεκάρω το τι πρέπει να γίνει και τι όχι... Αν δεν τα σβήσω; Τι θα γίνει; Θα έχει αποτύχει κάποιο μέρος του φεμινισμού μου ή θα πάψω να είμαι γυναίκα ή θα χάσω την αξία μου αλλά και την αξία μου ως γυναίκα αν δεν γεννήσω ένα παιδί. Έχω «γεννήσει» και έχω νιώσει σαν μητέρα για πολλά άλλα πράγματα. Και δεν θεωρώ πως είναι δίκαιο να πρεσάρουν έτσι, για ένα τέτοιο θέμα έναν άνθρωπο.

Η δημοφιλής ηθοποιός μεταξύ άλλων είπε πως δεν θα άλλαζε το μονοπάτι που διάλεξε, και ευχαρίστησε την τηλεοπτική σειρά «Τα φιλαράκια» που την έκαναν παγκοσμίως γνωστή!
"Νιώθω σαν να έχω μεγαλώσει τρεις φορές. Νιώθω σαν να είχα τρεις διαφορετικές περιόδους της εφηβείας. Είχα μια απίστευτη εξέλιξη. Εξακολουθώ να βλέπω αυτές τις μικρές ζωές που έζησα, και είναι όλα τόσο υπέροχα. Όλοι με εξυπηρέτησαν τόσο καλά. Αισθάνομαι πολύ ευγνώμων για την εξέλιξη μου και για την ιστορία μου. Ποτέ δεν θα το αντάλλαζα με τίποτε και για κανέναν» ολοκλήρωσε!

Η Τζένιφερ Άνιστον είναι αρραβωνιασμένη με τον Τζάστιν Θέρουξ από τον Αυγουστο του 2012!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved