ΕΣΠΑ-Παιδικοί σταθμοί 2014: Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα ανά νομό-Πού θα γίνουν οι ενστάσεις

Αργά το βράδυ της Δευτέρας αναρτήθηκαν σιγά σιγά οι λίστες με τα προσωρινά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ.

ΕΣΠΑ-Παιδικοί σταθμοί 2014: Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα ανά νομό-Πού θα γίνουν οι ενστάσεις

Οι λίστες είναι ανά νομό, και η κάθε οικογένεια μπορεί να δει εδώ εάν το όνομά της είναι στους προσωρινούς πίνακες αιτήσεων.

Τα αποτελέσματα της ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2014 αναφέρουν τις δυνητικά ωφελούμενες με πλήρη φάκελο δικαιολογητικών αλλά και τις ωφελούμενες με ελλιπή φάκελο Από σήμερα οι υποψήφιες μητέρες μπορούν να κάνουν τις ενστάσεις τους (26 έως 28 Αυγούστου) και τις διορθώσεις τους στις αιτήσεις αποστέλλοντας τα συμπληρωματικά δικαιολογητικά.

Οι μητέρες θα μπορούν να υποβάλουν ενστάσεις για τα αποτελέσματα των παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ 2014 2015 εγγράφως είτε με fax είτε με e-mail στο miteresenstaseis@eetaa.gr αλλά και ταχυδρομικώς.

Οι ενστάσεις θα πρέπει να σταλούν στα Γραφεία της ΕΕΤΑΑ στις ακόλουθες Διευθύνσεις αντίστοιχα με τη γεωγραφική προέλευση των αιτούντων μητέρων, μετά την ανακοίνωση της μοριοδότησης, ως ακολούθως:

1. ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ: Μυλλέρου 73-77, Τ.Κ. 10436, Αθήνα (για αιτήσεις ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΡΗΤΗΣ, ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ)
2. ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Πολυτεχνείου 39, 7ος όροφος - 54626, Θεσσαλονίκη (για αιτήσεις ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)
3. ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Αλ. Παπαναστασίου 33, 5ος όροφος - 41222, Λάρισα (για αιτήσεις ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΗΠΕΙΡΟΥ, ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ)

Περίπου 89.000 αιτήσεις από γονείς έγιναν στην ΕΕΤΑΑ για την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής». Ο αριθμός αυτός είναι μικρότερος από τις αιτήσεις του 2013 για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ κατά 4.000 αφού πέρσι έγιναν 93.000 αιτήσεις.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved