Οικογενειακές διακοπές για την Τόρι Σπέλινγκ!

Μέσα σε λίγα χρόνια βρέθηκε με τέσσερα παιδιά, που έχουν πολύ λίγους μήνες διαφορά μεταξύ τους. Αυτό όμως δεν σταματά την διάσημη ηθοποιό από το να περάσει όμορφα μαζί με τα παιδιά της και τον σύζυγό της Ντιν Μακ Ντέρμοτ (Ντον). Αφήνοντας πίσω για λίγο την καθημερινή τους ρουτίνα αποφάσισαν να περάσουν λίγες μέρες ξεκούρασης στο Σαν Ντιέγκο.

Οικογενειακές διακοπές για την Τόρι Σπέλινγκ!

Μαζί τους είναι και ο 15χρονος γιος, από τον πρώτο γάμο του διάσημου Καναδού ηθοποιού, Τζακ Μακ Ντέρμοτ. Η Τόρι Σπέλινγκ είναι μια χαζομαμά που πάντα θέλει τα παιδιά της να τα καλομαθαίνει. Απολαμβάνει τη νέα ζωή της ως πολύτεκνη, στο παρελθόν μάλιστα σε συνέντευξή της είχε δηλώσει,«Αν και δυσκολεύομαι αρκετά, λατρεύω κάθε λεπτό που περνάω μαζί τους. Κι αν είμαι τυχερή, ίσως ένα βράδυ την εβδομάδα, προλάβω να δω λίγη τηλεόραση».

Παρακάτω θα δείτε τις 2 φωτογραφίες που ανέβασε η πρώην πρωταγωνίστρια του «Μπέβερλι Χιλς» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. H μία είναι οικογενειακή με όλη την οικογένεια να ποζάρει, σχολιάζοντας «Οικογενειακή Φωτογραφία» και στην δεύτερη ποζάρουν μόνο τα 4 παιδιά της. Ο 7χρονος Λίαμ, η 6χρονη Στέλα, η μόλις 3χρονη Χάτι και ο 2χρονος Φιν. Τα παιδιά φαίνεται πως λατρεύουν τον ήλιο, με την μαμά να σχολιάζει «Ξεκούραση...»!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved