Μετά την ταινία «Ψυχρά και Ανάποδα», έρχεται το σίκουελ σε βιβλίο!

Εάν τα παιδιά σας έχουν εμμονή με την ταινία «Ψυχρά και Ανάποδα» ή αλλιώς «Φρόζεν», της Ντίσνεϊ, που ας το παραδεχτούμε, ποιο παιδί στον κόσμο, δεν έχει λατρέψει τις πριγκίπισσες ή τον Όλαφ τον Χιονάνθρωπο, θα αγαπήσουν και το σίκουελ της ταινίας που έρχεται σε έντυπη μορφή!

Μετά την ταινία «Ψυχρά και Ανάποδα», έρχεται το σίκουελ σε βιβλίο!

Οι εκδότες του οίκου, « Ράντομ Χάους», είναι έτοιμοι να κυκλοφορήσουν 4 ομώνυμα βιβλία για παιδιά τον Γενάρη του 2015, εστιάζοντας στις αδελφές Άννα και η Έλσα από την ταινία «Ψυχρά και Ανάποδα»!

Οι δύο πρώτες ιστορίες θα έχουν τίτλους Άννα & Έλσα 1: «Ας καλωσορίσουμε τη Βασίλισσα» και Άννα & Έλσα 2: «Μνήμες και Μαγεία θα ακολουθήσουν τις δύο πριγκίπισσες καθώς μαθαίνουν περισσότερα η μία για την άλλη». Ο εκδοτικός οίκος στην συνέχεια θα κυκλοφορήσει άλλα δύο βιβλία που οι τίτλοι τους ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστοί, σε συνέχεια των δύο πρώτων, που επίσης θα κυκλοφορήσουν μέσα στην ίδια χρονιά!

Η συγγραφέας της σειράς των βιβλίων θα είναι η Έρικα Ντέιβιντ, η οποία έχει πρόσφατα γράψει το βιβλίο, «Πώς να εκπαιδεύσετε το δράκο σας», και το «Οι θρύλοι της Κόρα»!

Η ταινία «Ψυχρά και Ανάποδα» από τον περασμένο Νοέμβριο που κυκλοφόρησε, έχει κάνει τζίρο, πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο παγκόσμιο box office. Αυτή είναι και η μοναδική ταινία κινουμένων σχεδίων της Ντίσνεϊ, που απέφερε το υψηλότερο κέρδος μέχρι σήμερα!

Ας ελπίσουμε πως εδώ στην Ελλάδα θα γίνει άμεσα η μετάφραση των συγκεκριμένων βιβλίων, ώστε να έχουν την δυνατότητα και τα δικά μας παιδιά να απολαύσουν τις μοναδικές περιπέτειες των δύο αδελφών! Έως τότε υπομονή!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved