Είναι έτοιμος ο σύντροφός σας να γίνει πατέρας; 4 + 1 tips που θα σας δώσουν την απάντηση

Αν αισθάνεστε έτοιμες για να αποκτήσετε μωρό, ενώ συγχρόνως δεν είστε σίγουρες για το εάν ο σύντροφός σας έχει την ίδια επιθυμία, τότε τα παρακάτω σημάδια είναι ενδεικτικά, μια και θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε κατά πόσο το έτερον σας ήμισυ είναι έτοιμο να γίνει πατέρας!

Είναι έτοιμος ο σύντροφός σας να γίνει πατέρας; 4 + 1 tips που θα σας δώσουν την απάντηση

Είναι οικονομικά εύρωστος: Κοινώς, έχει μια σταθερή επαγγελματική πορεία και σιγουριά (όσο δύσκολη και αν είναι η σημερινή οικονομική κατάσταση) με αποτέλεσμα να σκέφτεται το ενδεχόμενο απόκτησης παιδιού. Άλλωστε ο ερχομός ενός νέου μέλους προϋποθέτει την οικονομική ευρωστία του ζευγαριού.

Αφού βεβαιωθείτε για την οικονομική σας κατάσταση, τότε μπορείτε να ελέγξετε και τα παρακάτω σημάδια!

Αναφέρει συχνά τη φράση «όταν θα έχουμε παιδιά»: Όταν στις συνομιλίες βρει θέση η φράση αυτή, τότε είναι σημάδι πως ο σύντροφός σας έχει ξεκινήσει να σκέφτεται το ενδεχόμενο απόκτησης παιδιού. Παράλληλα, εάν αναφέρεται στο πώς θα ήθελε να ονομάσει τα παιδιά ή ακόμα συζητάτε καθημερινές σας συνήθειες βάζοντας ως πρωταγωνιστή και ένα λιλιπούτειο ήρωα, τότε αυτή είναι ένδειξη πως θέλει να γίνει πατέρας!

Τα έχει όλα σχεδιασμένα: Κοινώς, εάν τον ακούτε να αναφέρει πώς σχεδιάζει να βρείτε μεγαλύτερο σπίτι ή πιο βολικό αυτοκίνητο ώστε να ταιριάζει με οικογένεια που έχει παιδί, τότε πολύ απλά ο κύριός σας ενδιαφέρεται να φτιάξει οικογένεια και μάλιστα πολύ σύντομα!

Αστειεύεται με τους γονείς σας και τους αποκαλεί «παππούδες»: Κανένας άντρας αν δεν ήταν σίγουρος πώς θα ήθελε να γίνει πατέρας, δεν θα συζητούσε με τους γονείς του ή τα πεθερικά του την άφιξη ενός μωρού. Κατά συνέπεια και οι δυο σας βρίσκεστε σε κοινή πορεία!

Προσφέρεται συχνά να φροντίζει τα ανίψια του ( ή συγγενικά σας παιδιά): Η προθυμία του να προσφέρει φροντίδα ή ακόμα και παιχνίδι σε μικρά παιδιά του οικογενειακού σας περίγυρου είναι ενδεικτικό σημάδι πώς ο σύντροφός σας θέλει να αποκτήσετε ένα δικό σας μικρό πρίγκιπα ή μικρή πριγκίπισσα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved