Ο γιος γίνεται τελικά σε κάποια ηλικία όπως ο πατέρας του

Μια νέα βρετανική έρευνα διαπιστώνει πως τελικά ο γιος γίνεται όπως ο πατέρας του σε κάποια ηλικία.

Ο γιος γίνεται τελικά σε κάποια ηλικία όπως ο πατέρας του

Αυτή η ηλικία είναι των 38!

Το να αποκοιμιέται ένας άντρας μπροστά στην τηλεόραση και να έχει μια ορισμένη δική του θέση, στην οποία ουδείς άλλος έχει δικαίωμα να κάθεται, έρχονται επικεφαλής ανάμεσα στις εν λόγω ενδείξεις σύμφωνα μ' αυτή τη μελέτη, η οποία παραγγέλθηκε από το τηλεοπτικό κανάλι Gold και βασίζεται στις μαρτυρίες 2.000 ανδρών και γυναικών που ζουν σε ζευγάρια.

Το να κοιτάζει διαρκώς το θερμοστάτη στο σπίτι ή το να χορεύει «σαν οικογενειάρχης», δηλαδή άσχημα, κυρίως κάνοντας πως παίζει ηλεκτρική κιθάρα στον αέρα, είναι επίσης ανάμεσα στις ενδείξεις που θεωρούνται αναμφισβήτητες. Όπως και το να διηγείται αποτυχημένα αστεία με τα οποία δεν γελάει κανένας, να μην καταλαβαίνει τίποτε απ' αυτά που λένε οι νέοι και να βρίσκει πως όλες οι σύγχρονες μουσικές «ακούγονται το ίδιο».

Με την άνοδο της ηλικίας, η κηπουρική καταλαμβάνει μια ολοένα και σημαντικότερη θέση και, αν η προοπτική να περάσει το σαββατοκύριακο στο δωμάτιο που έχει φτιάξει στο βάθος του κήπου ή κόβοντας το γκαζόν σε κάνει ευτυχισμένο, τότε ναι, έχει γίνει όπως ο πατέρας του.

«Το μέλλον αναγγέλλεται λαμπρό για τους άνδρες: κοιμούνται περισσότερο, έχουν τη δική τους πολυθρόνα, αφήνονται ελεύθεροι στη χορευτική πίστα και θεωρούν τον εαυτό τους ακαταμάχητα αστείο. Φαίνεται πως, στα 38 τους, οι άνδρες παύουν να αυτοπεριορίζονται», σχολίασε ο Στιβ Νορθ, ο γενικός διευθυντής του καναλιού Gold.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved