Μανούλα θα γίνει η Τσέλσι Κλίντον

Η Τσέλσι Κλίντον, κόρη του πρώην Αμερικανού προέδρου Μπιλ Κλίντον και της Χίλαρι Κλίντον, ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Μανούλα θα γίνει η Τσέλσι Κλίντον

Ξαφνιάζοντας ακόμα και τους γονείς της, η Τσέλσι έκανε την ανακοίνωση στο τέλος μιας εκδήλωσης και είπε πως το μωράκι, περιμένει να έρθει το φθινόπωρο. Εξάλλου, η Χίλαρι Κλίντον, είχε εκφράσει την επιθυμία της για ένα εγγονάκι εδώ και πολύ καιρό.

Η Χίαλρι έγραψε χαρούμενη στο twitter: «Ο πιο συγκλονιστικός τίτλος της ζωής μου: μέλλουσα γιαγιά! Ο Μπιλ Κλίντον κι εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι με το νέο ότι η Τσέλσι και ο Μαρκ περιμένουν το πρώτο τους παιδί».

Αλλά κι ο Μπιλ Κλίντον δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του, γράφοντας και αυτός στο ίδιο μέσο: «Νιώθω ενθουσιασμένος που προσθέτω άλλη μια αράδα στο βιογραφικό μου στο τουίτερ: μέλλων παππούς. Η Χίλαρι Κλίντον κι εγώ χαιρόμαστε πολύ για την Τσέλσι και τον Μαρκ».

Πριν τέσσερα χρόνια παντρεύτηκε η Τσέλσι Κλίντον τον αγαπημένο της Μαρκ Μεζβίνσκι. Αν και πιο παλιά υπήρχαν φήμες πως το ζευγάρι χωρίζει, οι δυο τους δεν πήραν καμία θέση. Αντιθέτως, τώρα είναι ευτυχείς καθώς περιμένουν το πρώτο τους μωράκι.

«Ελπίζω να γίνω το ίδιο καλή μάνα για το παιδί μου, όσοι καλοί ήταν και οι δικοί μου γονείς για μένα. Χαίρομαι πάρα πολύ στην ιδέα ότι το παιδί μου, είτε αγόρι είναι είτε κορίτσι, θα μεγαλώσει σε ένα κόσμο γεμάτο από δυναμικές, αξιόλογες γυναίκες σε ηγετικές θέσεις», είπε η Τσέλσι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved