Ντόρα Κουτροκόη: «Μου πήρε 25 ώρες µέχρι να γεννήσω» (φωτογραφίες)

Η όμορφη δημοσιογράφος αλλά και μαμά Ντόρα Κουτροκόη, φωτογραφίζεται μαζί με τον σύζυγό της, Μανώλη Λουπασάκη και τον μονάκριβο γιο τους που είναι μόλις τριών μηνών!

Ντόρα Κουτροκόη: «Μου πήρε 25 ώρες µέχρι να γεννήσω» (φωτογραφίες)

Εξηγούν ότι όλα άλλαξαν ριζικά μετά την γέννηση του γιου τους και αποκαλύπτουν στο περιοδικό ΟΚ! κι άλλα πολλά για την τωρινή ζωή τους αλλά και την δύσκολη γέννα.

Το μωράκι δεν έχει βαφτιστεί ακόμα αλλά θα πάρει το όνομα Λευτέρης, δηλαδή του πεθερού της Ντόρας και η βάφτιση θα γίνει στην Θεσσαλονίκη με νονά την ξαδέρφη του Μανώλη, την Ιωάννα Κουκουράκη.

Η Ντόρα Κουτροκόη, μίλησε μεταξύ άλλων για την δύσκολη γέννα που είχε: «Μου πήρε συνολικά 25 ώρες µέχρι να γεννήσω. Επειδή είχα συµπληρώσει και τις µέρες του 9oυ µήνα, συµφωνήσαµε µε τον γιατρό µου, Γιάννη Πήχο, να πάω στο µαιευτήριο για πρόκληση τοκετού. Για 25 ώρες ήµουν σε ένα κρεβάτι και προσπαθούσα να γεννήσω φυσιολογικά, µέχρι που ο γιατρός µου µου συνέστησε να κάνουµε καισαρική. Θυµάµαι, άλλαζαν βάρδιες οι µαίες στον έβδοµο όροφο του Μητέρα –τις οποίες θέλω να ευχαριστήσω για τη βοήθεια και την υποµονή τους– και κάθε φορά ρωτούσαν αυτές που αντικαθιστούσαν τις προηγούµενες: "Γέννησε η Κουτροκόη;».

Αν και πήρε 16 κιλά κατά την εγκυμοσύνη, έχει ήδη χάσει τα 12 χωρίς κάποιο πρόγραμμα διατροφής αλλά αστειευόμενη δηλώνει πως μόνο το ξενύχτι που κάνει για το μωρό, αρκεί για να τα χάσει όλα. Δεν πρόσεξε την διατροφή της ούτε στην εγκυμοσύνη αλλά ούτε τώρα γιατί την ενδιαφέρει απλώς το παιδί της να τρέφεται σωστά.

Οσο για το σε ποιον μοιάζει περισσότερο, οι απόψεις διίστανται. Η Ντόρα λέει πως τα μάτια και τα μάγουλα είναι του άντρα της ενώ τα μάτια δικά της αλλά από την άλλη ο Μανώλης λέει: «Ο µικρός έχει πάρει τα χρώµατα της Ντόρας και το παραπονιάρικο ύφος της. Πριν από µερικές µέρες, έτυχε να πέσει στα χέρια µου µία φωτογραφία που ήταν η Ντόρα µικρή και έκλαιγε και ήταν ίδιοι. Θα ήθελα να πάρει τον δυναµισµό και την ενέργεια της µητέρας του και από εµένα τον αντρικό εγωισµό και τον "Μαγκάιβερ" που κρύβω µέσα µου».

Οι ευτυχισμένοι γονείς δεν παρέλειψαν να πουν πως θα ήθελαν να κάνουν ένα ακόμη παιδί παρά τις δυσκολίες που είχε η Ντόρα στην γέννα ώστε να έχει ο μικρός Λευτεράκης ένα αδεφάκι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved