Σταματίνα Τσιμτσιλή:«Ήταν άκομψο για μία λεχώνα να μαθαίνει από το Twitter ότι κόβεται η εκπομπή της!»

Δυο μέρες μετά την πρεμιέρα της εκπομπής της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή εμφανίστηκε στο «Πρωινό μου» μιλώντας για όλα!

Σταματίνα Τσιμτσιλή:«Ήταν άκομψο για μία λεχώνα να μαθαίνει από το Twitter ότι κόβεται η εκπομπή της!»

Πιο έμπειρη και πιο συνειδητοποιημένη, η εγκυμονούσα παρουσιάστρια σχολίασε τις εκπομπές που έχει κάνει στο παρελθόν και κατά πόσο την επηρέασαν ψυχολογικά. Μετά από ερώτηση του Πέτρου Κωστόπουλου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε και στη δύσκολη περίοδο που έζησε μετά τη γέννηση της κόρης της, όταν έμαθε από το Twitter ότι δε θα συνεχιστεί η εκπομπή που παρουσίαζε στον ΑΝΤ1 όσο ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί: «Ήταν άκομψο για μία λεχώνα να μαθαίνει από το Twitter ότι κόβεται η εκπομπή της. όταν αναπτύσσεις μία φιλική σχέση με κάποιους ανθρώπους περιμένεις να έχουν μία ειλικρίνια απέναντί σου...», είπε χαρακτηριστικά.

Παλιά έδινε μεγάλη σημασία σε όλα τα σχόλια, τις φήμες που γράφονταν για εκείνη και τα νούμερα των εκπομπών που παρουσίαζε, αλλά τώρα πια δεν δίνει μεγάλο βάρος σε όλα αυτά ώστε να μπορέσει να έχει μια υγιή σχέση με τον σύζυγό της και το παιδί της. Δε θέλει με τίποτα να επηρεαστεί η οικογενειακή της γαλήνη κι ούτε θα το επιτρέψει.

Σε κάποια στιγμή της συνέντευξης, ο Πέτρος Κωστόπουλος αστειεύτηκε για την πρώτη εγκυμοσύνη της Σταματίνας πειράζοντάς την για τα πολλά κιλά που είχε πάρει και ρωτώντας την αστειευόμενος αν περπατούσε με καροτσάκι!

«Είχα πάρει 20 κιλά. Εκτόνωσα όλα αυτά τα στερητικά που είχα στα γλυκά και τα τρόφιμα για τόσα χρόνια», δήλωσε η Σταματίνα χαμογελαστή και συνέχισε: Στην δεύτερη εγκυμοσύνη δεν πρόλαβα να τα χάσω όλα. Μου έμειναν 4-5 κιλά και έχω πάρει περίπου άλλα τέσσερα κιλά».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή περιμένει τώρα το δεύτερο μωράκι και βρίσκεται ήδη στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης. Θα γεννήσει με καισαρική τέλη Ιουνίου, όπως έκανε και με την πρώτη γέννα.

Με το καλό!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved