Θεσσαλονίκη: Δωρεάν μαθήματα Γερμανικών. Εως 14/03 οι αιτήσεις συμμετοχής

Δωρεάν μαθήματα Γερμανικών ξεκινά ο Δήμος Θεσσαλονίκης από 17 Μαρτίου για τους φοιτητές ή τους νέους άνεργους που επιθυμούν να σπουδάσουν στην Γερμανία. 

Θεσσαλονίκη: Δωρεάν μαθήματα Γερμανικών. Εως 14/03 οι αιτήσεις συμμετοχής

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν με την εθελοντική προσφορά των καθηγητών της Γερμανικής Γλώσσας, Γεωργίου Κωστόπουλου και Peter Lupini.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν δύο κύκλοι μαθημάτων, διάρκειας τριών μηνών, στους οποίους θα λειτουργούν τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων. Στο τμήμα των προχωρημένων θα διδαχθεί επιπλέον τεχνική ορολογία, ανάλογα με τις ανάγκες των σπουδαστών. Στο κάθε τμήμα θα μπορούν να πάρουν μέρος έως 20 άτομα, τα οποία θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης πενήντα (50) ωρών εκμάθησης της Γερμανικής Γλώσσας με το τέλος των μαθημάτων.

Ο πρώτος κύκλος του προγράμματος θα διεξαχθεί από 17 Μαρτίου έως 11 Ιουνίου και ο δεύτερος από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως την Παρακευή αποστέλλοντας την αίτηση που βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης στην ηλεκτρονική διεύθυνση p.benardi@thessaloniki.gr .

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved