Αρτα: Δύο χρόνια φυλάκισης για τον δάσκαλο που έβαλε μαθητές να χαστουκίσουν συμμαθητή τους

Με δυο χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε ο δάσκαλος από την Αρτα που είχε βάλει τους μαθητές του να χαστουκίσουν τον 8χρονο συμμαθητή τους.

Αρτα: Δύο χρόνια φυλάκισης για τον δάσκαλο που έβαλε μαθητές να χαστουκίσουν συμμαθητή τους

Σύμφωνα με το epirus-tv-news, το δικαστήριο επέβαλλε στον δάσκαλο συνολική ποινή φυλάκισης 2 ετών με αναστολή για όλα τα αδικήματα που κατηγορούταν (παράνομη κατακράτηση, επικίνδυνη σωματική βλάβη και εξύβριση).

Μάρτυρες που κατέθεσαν στην δίκη είπαν ότι ο δάσκαλος έλεγε στους μαθητές να συγκρατήσουν τον 8χρονο για να μην βγει από την τάξη.

Ωστόσο, ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως το περιστατικό δε διαδραματίστηκε ποτέ και πως τα παιδιά απλά τσακώθηκαν μεταξύ τους.

Η μητέρα αναφέρθηκε στα ψυχολογικά προβλήματα που προκλήθηκαν στο γιο της και δήλωσε στο δικαστήριο μια μαρτυρία μητέρας συμμαθητή του 8χρονου για το συμβάν όπου ο δάσκαλος φώναζε: «και λίγες έφαγες».

Η αίθουσα του δικαστηρίου ήταν γεμάτη και αυτό που προκάλεσε την εντύπωση πολλών ήταν η κατάθεση του υποδιευθυντή ο οποίος είπε πως δεν ενημερώθηκε καν την ίδια ημέρα για το περιστατικό και την επόμενη ημέρα δεν το θεώρησε σοβαρό ώστε να ασχοληθεί με αυτό.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved