Ποια Ελληνίδα παρουσιάστρια μένει ακόμα με τους γονείς της;

Μπορεί να έχει μεγαλώσει αρκετά και να έχει την οικονομική άνεση να φύγει από το πατρικό της σπίτι, αλλά η όμορφη παρουσιάστρια προτιμάει να μένει ακόμα με τους γονείς της αφού δε της αρέσει η μοναξιά.

Ποια Ελληνίδα παρουσιάστρια μένει ακόμα με τους γονείς της;

«Μου αρέσει που ζω μαζί τους, είμαι πολύ της οικογένειας. Πολλές φορές με ρωτούν "μα δεν έχεις νιώσει την ανάγκη να φύγεις από το πατρικό;". Όχι, αφενός γιατί φοβάμαι, δεν μου αρέσει η μοναξιά. Αφετέρου δεν έχω νιώσει ποτέ την καταπίεση, το σπίτι μας είναι έτσι διαμορφωμένο, που ο καθένας έχει το χώρο του. Και οι γονείς μου είναι πάρα πολύ διακριτικοί. Όμως το ότι έχεις ένα μαμαδίστικο φαγητό, μια αγκαλιά κι έναν ωραίο λόγο να ακούσεις όταν θα γυρίσεις σπίτι για μένα είναι σημαντικό. Τώρα, αν θελήσω να συγκατοικήσω με ένα φίλο ή κάποια φίλη μου, θα το κάνω, αλλά δεν έχω νιώσει την επιθυμία μέχρι τώρα», δήλωσε ξανθιά καλλονή.

Η Δούκισσα Νομικού δεν έκρυψε την αδυναμία που έχει στους γονείς της και μίλησε για τον πατέρα της που του έχει αδυναμία αλλά και για την μαμά της που έχουν αναπτύξει μια πολύ ιδιαίτερη σχέση ενώ πηγαίνουν μαζί ακόμα και στο γυμναστήριο: «Είναι μια παραδοσιακή μαμά, αλλά παράλληλα είναι και ο βράχος του σπιτιού. Αν δεν ήταν εκείνη, κανείς από τους τρεις μας δεν θα ήταν αυτό που είναι».

Τέλος, δε ξέχασε να μιλήσει για τον μεγαλύτερο αδερφό της, Νικήτα που το τελευταίο καιρό έχουν έρθει πολύ κοντά:

«Είμαστε πολύ δεμένοι. Μπορεί όταν ήμασταν παιδιά να τσακωνόμασταν σαν το σκύλο με τη γάτα, αλλά πάντα αγαπιόμασταν. Από την εφηβεία, που άρχισαν να υπάρχουν οι πρώτοι έρωτες, τα πρώτα καρδιοχτύπια, ήρθαμε πολύ κοντά, γιατί τα συζητούσαμε όλα μεταξύ μας. Πολλές φορές στα πάρτι τσατιζόμουν γιατί μου έκανε χαλάστρα, γιατί ήταν ο μεγάλος αδελφός και το θεωρούσε υποχρέωσή του να με προσέχει, αλλά πάντα τα συζητούσα μαζί του όλα αυτά και εξακολουθώ να του τα λέω. Πλέον ίσως να είναι και ο πρώτος που τα μαθαίνει. Γιατί είναι εχέμυθος, ξέρω πως με αγαπάει, είναι αντικειμενικός και έχει και την αντρική ματιά, οπότε μου δίνει την άλλη διάσταση».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved