Η εγκυμονούσα Σταματίνα Τσιμτσιλή υπέγραψε με τον ALPHA! Όλες οι πληροφορίες για την καινούρια της εκπομπή!

Μπορεί να ακουγόταν έντονα τελευταία ότι η εγκυμονούσα Σταματίνα Τσιμτσιλή βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Alpha για να ενταχθεί στο δυναμικό του, ωστόσο ποτέ δεν επιβεβαιώθηκαν οι φήμες.

Δέσποινα Καμπούρη
Η εγκυμονούσα Σταματίνα Τσιμτσιλή υπέγραψε με τον ALPHA! Όλες οι πληροφορίες για την καινούρια της εκπομπή!

Τελικά, είναι γεγονός! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Mothersblog.gr, η παρουσιάστρια που θα γίνει σε λίγους μήνες μαμά για δεύτερη φορά, έδωσε τα χέρια με τους επικεφαλής της Κάντζα για μία δίωρη ζωντανή εκπομπή η οποία αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του Μάρτη.

Φαίνεται πως οι άριστες σχέσεις της Σταματίνας με την Ζήνα Κουτσελίνη απέδωσαν καρπούς. Άλλωστε, η παρουσιάστρια ήταν ένα από τα αγαπημένα παιδιά της Ζήνας επί εποχής Alter, τότε που η παρουσιάστρια ήταν στο τιμόνι μεσημεριανής εκπομπής όπου Διευθύντρια παραγωγής ήταν η Ζήνα Κουτσελίνη.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για μία ανάλαφρη, πρωινή εκπομπή με πολλά θέματα lifestyle η οποία θα προβάλλεται καθημερινά 8 με 10 το πρωί. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστός ο τίτλος της εκπομπής, όμως όπως όλα δείχνουν το πάνελ της θα αποτελείται από την Ελένη Τσολάκη και δύο ακόμη πρόσωπα που δεν έχουν ακόμη επιλεχθεί.

Μάλιστα, την προσεχή εβδομάδα θα γίνει και η φωτογράφιση των συντελεστών της εκπομπής, οπότε και θα έχει καταλήξει η παραγωγή σε όλα τα πρόσωπα που θα την απαρτίζουν.

Μπορεί ο ανταγωνισμός να είναι μεγάλος καθώς εκείνη την ώρα είναι στον αέρα είναι οι πρωινές ενημερωτικές εκπομπές του ΑΝΤ1 και του MEGA, όμως οι ιθύνοντες στοχεύουν σε πιο νεανικά κοινά, αυτά του STAR που την ίδια ώρα προβάλλει επαναλλήψεις της εκπομπής FM Live, των Φώτη Σεργουλόπουλου και Μαρίας Μπακοδήμου.

Εμείς της ευχόμαστε καλή επιτυχία!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved