Συγκεντρώθηκαν τα χρήματα για τον μικρό Παναγιώτη που πάσχει από νευροβλάστωμα! Φεύγει για Νέα Υόρκη

Με την βοήθεια όλων μας, κατάφεραν και συγκεντρώθηκαν τα απαραίτητα χρήματα που χρειαζόταν ο μικρός Πανούλης που πάσχει από νευροβλάστωμα, για να μεταφερθεί στο εξωτερικό για τις κατάλληλες θεραπείες και επεμβάσεις.

Συγκεντρώθηκαν τα χρήματα για τον μικρό Παναγιώτη που πάσχει από νευροβλάστωμα! Φεύγει για Νέα Υόρκη

Ο Παναγιώτης, που είναι μόλις 4.5 ετών, παλεύει εδώ και 21 μήνες από μια επιθετική μορφή καρκίνου που τον ταλαιπωρεί. Αν η μετάβασή του δε γίνει άμεσα σε κατάλληλο νοσοκομείο του εξωτερικού, ο μικρός θα έχει τραγική κατάληξη.

Ωστόσο, οικογενειακοί φίλοι του παιδιού που ασχολούνται με την συγκέντρωση χρημάτων, έγραψαν ανακοίνωση στην σελίδα του facebook που έχει δημιουργηθεί για τον Παναγιώτη, πως ο μικρός θα φύγει σύντομα για το ιατρικό θεραπευτικό κέντρο «Memorial Sloan Kettering Cancer Center» που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, αφού ενημερώθηκαν πως το ραντεβού τους είναι για τις 4 Μαρτίου.

Η παραμονή του μικρού αγοριού στο νοσοκομείο θα είναι μεγάλη και οι θεραπείες πολλές και αφού οι γονείς δεν διαθέτουν χρήματα, η συγκέντρωση τους θα συνεχίσει να γίνεται ενώ εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί ήδη για να μαζευτούν και άλλα χρήματα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή για να προσφέρετε τη βοήθεια σας, μπορείτε να μπείτε στη σελίδα του facebook «Ελπιδα για τον Πανουλη!!!!!!», που είναι η επίσημη και μοναδική σελίδα που υπάρχει στο διαδίκτυο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved