Υρώ Λούπη: «Θέλω να υιοθετήσω ένα παιδάκι»

Η ηθοποιός Υρώ Λούπη δεν έκρυψε την αγάπη της για τα παιδιά και την επιθυμία της για να υιοθετήσει ένα παιδάκι σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Υρώ Λούπη: «Θέλω να υιοθετήσω ένα παιδάκι»

Αν και δε θέλει να το κάνει άμεσα, η ηθοποιός δήλωσε στο entertv.gr πως κάποια στιγμή ευελπιστεί να έχει ένα παιδάκι και πως μητέρα είναι αυτή που μεγαλώνει το παιδί και όχι αυτή που απλώς το γεννάει.

Είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είμαι κοντά στο να κάνω υιοθεσία αυτή τη στιγμή που μιλάμε, με την έννοια ότι έχω κάνει χαρτιά ή έχω προχωρήσει στις απαραίτητες διαδικασίες. Θα ήθελα όμως κάποια στιγμή να το κάνω. Η υιοθεσία είναι μια πράξη πολύ σημαντική. Μια γυναίκα μπορεί να γίνει μάνα ακόμα και αν δε γεννήσει, μόνο με το να μεγαλώσει το παιδί».

Ενώ συμπλήρωσε: «Μάνα είναι αυτή που στέκεται δίπλα στο παιδί της και καθημερινά δίνει έναν αγώνα μαζί του για να επιβιώσει, για να γίνει δυνατό και να γνωρίσει τον κόσμο. Η βιολογική μητέρα, που κυοφορεί εννέα μήνες, κάνει απλώς το πρώτο βήμα. Μητέρα όμως είναι εκείνη που κερδίζει το στοίχημα κάθε μέρα. Μία γυναίκα επίσης δεν γίνεται μάνα ως προς τον εαυτό της και το δικό της παιδί, αλλά ως προς όλα τα παιδιά του κόσμου. Όταν είσαι μάνα, όλα τα παιδιά είναι δικά σου!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved